Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

sobota, 24. september 2022

NTK Posel | Digitalna preobrazba v času Ukrajinske vojne krize

Na NT Poslovnemu dnevu bomo v sklopu predavanj Tehnologija in družba prek oddaljene povezave imeli priložnost prisluhniti namestnici ministra za evrointegracijo na Ministrstvu za digitalno preobrazbo Ukrajine, Valeriyi Ionan. Predstavila se nam bo s predavanjem "The achievements of the Ministry of Digital transformation during the full-scale invasion".

Valeriya je je pridobila naziv iz marketinga, organizacijskega vedenja in pogajanj iz MBA programa Univerze Edinburgh Business School Eastern. Na ministrstvu je zadolžena za nacionalni program digitalne pismenosti, razvoj in rast za majhna in srednje velika podjetja, nove digitalne poklice, spletno zaščito otrok, evrointegracijo ter digitalno preobrazbo regij. S svojo ekipo je zagnala tudi nacionalni program, namenjen podjetnikom, Diia. Digital Education.

Preden se je pridružila ekipi ukrajinske vlade, je kot podjetnica ustanovila Quadrate 28, podjetje, ki nudi marketinške storitve na zahtevo že več kot 250 naročnikom po vsem svetu. Javnosti se je predstavila tudi z revijo, namenjeno podjetnikom, MC Today.

Spoznajte jo na NT Poslovnem dnevu.

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, Instagram, Twitter, YouTube in LinkedIn.