Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

četrtek, 08. september 2022

NTK Posel | NT Poslovni dan vam predstavlja osebnost, ki je zagotovo sinonim svetovnega gospodarstva

Bogate izkušnje in sodelovanje z različnimi podjetji je zagotovo nekaj, kar je vredno slišati.

Če se želite pozicionirati globalno ali pa na evropskem horizontu gospodarstva, prisluhnite izkušnjam in nasvetom Nenada Packa. Ta s svojim delovanjem svetuje globalnim in regionalnim direktorjem več kot 400 multinacionalnih korporacij. Njegov cilj je predvsem nuditi pomoč podjetjem pri razumevanju gospodarskih, poslovnih in političnih okoliščin pri izgradnji strategij za mednarodno trajnostno rast. Je ustanovitelj in predsednik Global Success Advisors (globalno poslovno in ekonomsko svetovanje), soustanovitelj in soizvršni direktor korporativne službe CEEMEA Business Group (svetovanje regionalnim vodstvenim delavcem, ki vodijo srednjo vzhodno Evropo, Bližnji vzhod in Afriko) ter ustanovitelj in predsednik poslovne skupine MEA (svetovanje regionalnim direktorjem, ki vodijo Bližnji vzhod in Afriko).

Da je svojemu delu in poslanstvu predan v popolnosti, priča tudi avtorstvo priznanim knjigam, kot so: The Future of Business in Emerging Markets: Growth Strategies for Growth Markets (2012); The Global Economy (2012); Emerging Markets: Lessons for Business Success and Outlook in sodelovanje pri knjigi »Prihodnost denarja« (2010).  

Vse to, kar ga pooseblja, bo predstavil skozi predavanje z naslovom Global economic outlook and the impact on Europe.

 

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, Instagram, Twitter, YouTube in LinkedIn.