Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

sreda, 07. september 2022

NTK Posel | Odmevna imena in teme na NT Poslovnem dnevu

Poslovni dan 27. NT konference se predstavlja tudi z odmevnimi imeni strokovnjakov s področja, ki bodo z vami delili izkušnje in se dotaknili aktualnih tem pod okriljem sklopa Iz krize v krizo v trajnostno rast / From crisis to crisis to sustainable growth. 27. september je zagotovo dan velikih imen in premikov.

Ko govorimo o velikih imenih, moramo začeti s prvo damo in tudi prvo govornico NT Poslovnega dne, ki bo dan otvorila s temo Tehnologija, ki poganja svetovno gospodarsko proizvodnjo (en. Technology powering world’s economic output), Michelle Simmons.

Simmons je generalna direktorica podjetja Microsoft za večdržavne podregije, kjer je odgovorna za komercialno prodajo, trženje in poslovanje v 25 državah po celi regiji srednje in vzhodne Evrope in Srednji Aziji. Po končani diplomi iz marketinga in francoščine iz Univerze v Miamiju in zaključku MBA študija na Univerzi Xavier je svojo karierno pot začela graditi pri velikih imenih, kot sta Microsoft, kjer je zasedala vodilne položaje in Asia Pacific Enterprise partner, kjer je bila generalna izvršna direktorica. 

Danes s svojo ekipo sodeluje s podjetji, vladami in različnimi partnerji, s ciljem reševanja nekaterih najbolj perečih izzivov in priložnosti v relaciji  z digitalno preobrazbo in ustvarjanja priložnosti za vse. 

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, Instagram, Twitter, YouTube in LinkedIn.