Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

četrtek, 08. september 2022

NTK Posel | Slovensko ime, ki odmeva v slovenskem gospodarstvu, bo odmevalo tudi na NT Poslovnem dnevu

Tema, ki že več mesecev polni medijsko krajino, bo aktualna tudi na NT Poslovnemu dnevu, v sklopu teme Iz krize v krizo v trajnostno rast / From crisis to crisis to sustainable growth, z naslovom Stagflacija po vojni v Ukrajini: Kako hudo bo?

Če vas zanima kaj nas čaka po vojni v Ukrajini, prisluhnite Jožetu P. Damijanu, rednemu profesorju na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani in gostujočemu profesorju na Univerzi Leuven v Belgiji. Damijan je tudi solastnik in partner v svetovalni družbi Grant Thornton Advisory, boter prenekaterim svetovalnim projektom za ključna domača in tuja podjetja, ministrstva in vladne organizacije na področju telekomunikacij, transporta, logistike in infrastrukture, financ, energetike, prehrambene industrije, prevzemov, javnih financ, strukturnih reform, trgovinske liberalizacije, konkurence in trga dela. 

Kako hudo v resnici bo, izveste na NT Poslovnem dnevu, v torek, 27. septembra. 

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, Instagram, Twitter, YouTube in LinkedIn.