Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

petek, 27. avgust 2021

NTK Tehnologija

Vsebinski sklopi s področja tehnologije so vam že dobro znani, dodali bomo le še zadnje novosti. Spremljajte nas za več podrobnosti.

  • SERVER: Strežniki in infrastruktura

Poseben sklop predavanj na NT konferenci bo namenjen strežniški infrastrukturi, upravljanju in hibridnim scenarijem. Slovenski in tuji MVPji bodo predstavili tehnologije, kot so Azure Files in Azure File Sync, najpogostejše napake pri delu na daljavo z uporabo storitev oddaljenega namizja, upravljanje strežnikov in Azure storitev z Admin centrom. Seveda bomo na NTK poudarili tudi novosti in tehnološke rešitve, ki jih prinaša Windows Server 2022.

  • SECURITY: Informacijska varnost

Vsi, ki vas zanimajo varnostni vidiki, boste na NT Remote lahko prisluhnili poglobljenim predavanjem na temo varnosti tako v oblaku kot na infrastrukturi v podjetju.

  • DEVELOPMENT: Razvoj naprednih informacijskih tehnologij

NT konferenca bo na področju razvoja obdelala kar nekaj zanimivih tem. Slovenski in tuji MVPji bodo predstavili področja strojnega učenja, AR/VR tehnologij in novosti v orodju C#.

  • DATABASE: Podatkovne zbirke in poslovna analitika

V sklopu, namenjenem podatkovnim zbirkam in analitiki, bo NT konferenca postregla s predavanji na temo avtomatizacije, novostmi v SQL 2019 na področju enkripcije podatkov, govorili pa bomo tudi o prihodnost uporabe orodja Excel in novih podatkovnih tipov v njem.

  • CLOUD: Tehnologije v oblaku

Na NT konferenci tudi letos ne bo manjkalo tematik, povezanih z oblačnimi storitvami. Spoznali se boste z vsemi novostmi, ki so v zadnjem času zaznamovale Microsoftov oblak Azure, teme predavanj pa bodo zajemale tudi upravljanje, varovanje identitet s sistemom brez gesel, varovanje hibridnih postavitev, upravljanje kontejnerjev s sistemom Kubernetes itd.

  • WORKSHOPS: Poglobljene delavnice

NT konferenca ponuja dostop do znanja in možnost učenja od vrhunskih strokovnjakov. Udeležili se boste lahko delavnic, ki jih bodo strokovnjaki izvedli ekskluzivno za NT konferenco.

  • NOVOSTI: Težko pričakovani Microsoftovi produkti

Enega od letošnjih sklopov s področja tehnologije bomo posvetili tudi novostim iz Microsofta, ki smo jih že dočakali ali pa bodo luč sveta ugledale ravno ob koncu letošnjega leta. Tako se bomo posebej posvetili novi zbirki Office 2021, Windows 11 in Windows Server 2022.

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, Instagram, Twitter, YouTube in LinkedIn.