Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

četrtek, 22. september 2022

NTK ZABAVA vol. I | Ste za NTK Sladico?

Prvi dan NT konference smo vsi še vedno pod adrenalinom prvih vtisov super predavanj, družbe vrhunskih strokovnjakov in eksplozije novega znanja. Napetost bomo v večernih urah zato dodobra sprostili in se tako lažje pripravili na nov NTK dan.

Nivo sladkorja v krvi nam bo z glasbenimi vibracijami dvignil DJ ZEDS s SLADICA BANDOM.

Se še spomnite TRUBARA na Trubarjevi ulici? Prav tam je nastal RADYOYO, ki je kasneje postal ikona slovenske DJ scene. DJ Zeds je bil eden od začetnikov tega gibanja in kasneje je pod okriljem RADYAYO vzklil tudi njegov soul/rnb glasbeni projekt Sladica. Od leta 2005, ko je nastal prvi 'party' in po 50 razprodanih 'eventih', ko so dvorane pokale po šivih, DJ Zeds tradicijo Sladice nadaljuje tudi v obliki Sladica Banda, ki ga sestavljajo vrhunski vokalni in instrumentalni virtuozi.

Band sestavljajo: Bobni - Ivo Rimc / Kitara - Tadej Košir / Bas - Jani Hace / Klaviature - Erik Marenče / Perkusije - Martin Janežič - Buco / Saksofon - Bojan Zupančič / Trobenta - Tomaž Gajšt / Pozavna - Vid Žgajner / Vokali - Lara Love, Marina Martensson, HannahMancini, Maya, Urban Lutman in Karin Zemljič / Back Vokal - Sadra Feketija, Katja Sever Kržič, Saša Matajič / Dj Zeds.

Pričarali nam bodo glasbeno izkušnjo s SLADICO20 v živo, na plaži Grand hotela Bernardin*, v ponedeljek, 26. septembra, na prvem večeru NT konference.

*v primeru slabega vremena se srečamo na Razstavišču Monfort.

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, Instagram, Twitter, YouTube in LinkedIn.