Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

petek, 09. september 2022

O šolstvu prihodnosti na 27. NT konferenci

Pandemija koronavirusa je zamajala tla pod nogami šolnikom in šolskemu sistemu. Odstrla je tančico v resnično stanje digitalizacije šolstva in nas soočila z izzivi in priložnostmi.

Ker na mladih svet stoji, moramo tematiko obravnavati tudi v prihodnje in k reševanju izzivov aktivno pristopiti. Naj vam bo pri tem v pomoč tudi NT konferenca!

Pereče in aktualne teme s področja šolstva bomo obravnavali v sklopu dogodka Šolstvo prihodnosti, ki bo v ponedeljek, 26. septembra, med 10. in 17. uro v Grand hotelu Bernardin, v Portorožu, v sklopu že 27. NT konference

V sklopu dogodka bomo obravnavali aktualne teme, kot so trendi in priložnosti, ki jih nudi digitalna transformacija v izobraževanju, kakšno je varno in spodbudno učno okolje in pobližje pogledali možnosti uporabe Microsoft PowerApps v šolstvu. Za dobršno mero motivacije bo poskrbela naša gostja Petra Majdič.

Vstopnico za dogodek Šolstvo prihodnosti, ki omogoča dostop do predavanj v okviru omenjenega dogodka in do večerne zabave, zagotavlja uporaba kode: NTEDU22.

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, Instagram, Twitter, YouTube in LinkedIn.