Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

četrtek, 07. september 2023

Ocena zrelosti kibernetske zaščite vaše organizacije I NIL

Z razumevanjem, kako in kje je vaša organizacija najbolj ranljiva, okrepite varnostno držo podjetja in zmanjšate tveganje.

NIL-ova ocena zrelosti je paket celovitih storitev, ki vam zagotavlja prilagojene vpoglede in izvedljiva priporočila. 


Kako zrela je varnostna drža vaše organizacije? 

S povečevanjem digitalnega odtisa se povečujejo tudi možnosti za kibernetske napade. Statistični podatki pa razkrivajo kruto realnost, s katero se soočajo številne organizacije. Na primer, kibernetski napad se zgodi vsakih 39 sekund, podjetja so tarča napadov z izsiljevalsko programsko opremo vsakih 14 sekund, več kot 90 % uspešnih napadov na podjetja pa izvira iz ribarjenja (phishing). Žal univerzalna rešitev, ki bi ustrezala vsem, ne obstaja, številna podjetja pa težko prepoznajo, katerim dejavnostim dati prednost, da bi izboljšali svojo pripravljenost ter varnost. 

S storitvijo Conscia Maturity Assessment (NIL je del skupine Conscia) je lažje ugotoviti, kaj je potrebno za obvladovanje kibernetskih groženj. S petimi ravnmi, od osnovne do najnaprednejše, vas na vsakem koraku vodijo NIL-ovi certificirani strokovnjaki. 

  

Celoten članek najdete tukaj. 


Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, Instagram, Twitter, YouTube in LinkedIn.