Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

četrtek, 20. julij 2023

Osvežujoča novica – podaljšali smo early bird prijave!

Podaljšali smo možnost nakupa NT kotizacije po ugodnejši ceni, vse do 31. 7. 2023.

Ne skrbi, če ti ni uspelo ujeti early bird kotizacije do 15. 7. 2023! Zaradi poletne vročine, ki povzroča težave z datumi in uhajanje misli na plažo, smo podaljšali možnost nakupa po ugodnejši ceni, vse do 31. 7. 2023.

Med 25. in 27. septembrom bo potekala že 28. NT konferenca in obarvala Hotel Bernardin ter Portorož v NTK barve. Tudi letos ne smeš manjkati, če želiš biti na tekočem z vsemi IT, tehnološkimi in poslovnimi novostmi, ki bodo dale dodaten vzgon jesenskim idejam in projektom. Pa ne le to, NT konferenca je tudi možnost za druženje s starimi in novimi obrazi, sproščeno izmenjavo znanj ter mreženje.

Če te ni, manjkaš!

NT seznam govorcev in njihovih predavanj se vztrajno polni, poglej si ga tukaj.

Klikni tukaj in izberi kotizacijo po svoji meri. Ne pozabi – za vse udeležence NT konference so na voljo ugodnejše cene nastanitev.

--

Uživajte poletje in se vidimo med 25. in 27. septembrom!

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, Instagram, Twitter, YouTube in LinkedIn.