Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

petek, 16. september 2022

Paula Januszkiewicz, gurujka IT varnosti

NTK tehnologija predstavlja prvo veliko ime tehnološkega podija!

Paula Januszkiewicz. Vsestranska gurujka IT varnosti, polna znanja in izkušenj, ki jim je skoraj težko slediti. Je revizorka varnosti IT in preizkuševalka penetracije, MVP ter trenerka za upravljanje oblakov. Ima bogate izkušnje s področja varnostnih projektov, saj je izvedla na stotine varnostnih analiz tako v gospodarstvu kot za vladne organizacije. Sodeluje kot osrednja govornica na dogodkih, povezanih z varnostjo, in piše članke o varnosti Windows. S svojim CQURE podjetjem se je popolnoma prepustila svojim strastem.

Tehnologija kot taka predstavlja ogromen del njenega zasebnega življenja, saj uživa v raziskovanju novih tehnologij in pretvarjanju svojih ugotovitev v vrhunska usposabljanja, saj je ustvarila že šest svetovno priznanih programov. Hkrati je napisala tudi knjigo o prehodu za upravljanje kibernetskih groženj 2010, pripravlja pa že naslednjo. 

Če si želite najboljših praks iz kibernetske varnosti, in si pridobiti praktična znanja o izvajanju dobro načrtovanega dokumenta IR, potem zagotovo ne smete zamuditi Paulinega predavanja z naslovom naslovom Best Teacher is Last Mistake: Top Things You Can Do to Improve your Incident Response Plan. Poleg vseh izkušenj in nasvetov bo z vami delila tudi primere napadov iz resničnega življenja in vas opozorila na pasti kibernetskih napadov.

Drugo Paulino predavanje v sklopu 27. NT konference bo na temo pospešene digitalne transformacije. Z večjimi naložbami v digitalno preobrazbo je na spletu vedno več podatkov in s tem je kibernetska varnost največji izziv vseh. Hekerji v tej digitalni transformaciji izkoristijo vsako ranljivosti v infrastrukturi. Zato vam bo Paula na predavanju z naslovom Hacker’s Perspective on New Risks: Revising the Cybersecurity Priorities for 2022 predstavila raziskana in pojasnjena največja možna tveganja leta 2022 in kako boste lahko na svojem nadzornem sistemu napad zaznali in ga preprečili.

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, Instagram, Twitter, YouTube in LinkedIn.