Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

sobota, 25. september 2021

Peer2Pir | Gremo na pivo?

Naslovno vprašanje je zgolj retoričnega značaja, saj poznamo vaš odgovor. Je eno redkih vprašanj, na katero ne potrebujemo niti trenutka za razmislek. Saj veste, pivo se rado druži – ob pivu pa se še rajši družimo mi! Zato bo tudi na 26. NT konferenci poskrbljeno za druženje ob pivu in z njim na dogodku Peer2Pir. Za brezplačno pivo poskrbi Pivovarna Union.

Pivo se rado druži med 16. in 18. uro

Ker se držimo starega pregovora »najprej delo, šele potem zabava«, se v ponedeljek27. septembraob 16. uri srečamo na plaži Grand Hotela Bernardin na druženju Peer2Pir. Prijazne hostese vse do 18. ure točijo pivo, za prijetno uverturo v večerno dogajanje in zabavo pa skrbi DJ Maj.

 

Tudi torkovo Peer2Pir druženje ob pivu bo na sporedu med 16. in 18. uro, le da vas tokrat Skupina stroka.si in Pivovarna Union pričakata pred vhodom v Grand Hotel Bernardin. Za prijetno zvočno kuliso, pospešen srčni utrip in nemirne korake, ki se počasi prevešajo v plesne gibe, bo poskrbel DJ ZEDS, ki vas bo prav zagotovo dodobra ogrel za nepozabno večerno zabavo.

Pršutolov Skupine stroka.si


Skupina stroka.si vas v torek, 28. septembra, v času druženja Peer2Pir vabi, da sodelujete v nagradni igri Pršutolova. Med 16. in 18. uro se ustavite pri njihovem razstavnem prostoru, potežkajte pršut in se potrudite ugotoviti njegovo čim bolj natančno težo. Zmagovalec je seveda tisti, ki bo najbolj natančno napovedal težo pršuta. Kako pa boste izvedeli, da ste ravno vi srečni zmagovalec? Sila preprosto – po koncu 26. NT konference ga bo Skupina stroka.si razglasila na svoji spletni strani in družbenih omrežjih, pri obveščanju in iskanju srečnega nagrajenca pa vam bodo na pomoč priskočila tudi NTK družbena omrežja. Če se sprašujete, kaj je globlji pomen Pršutolova, naj namignemo, da boste s tem spoznali, kako se Microsoftova orodja med seboj odlično povezujejo in sodelujejo. Več pa izveste na dogodku! 

Peer2Pir je tisti alarm v dnevu, ki vas opomni, da je čas, da si zrahljate srajco, odvežete kravato, preobujete v udobne in plesne čevlje, pripravite vizitko – in se sproščeno in predvsem neobremenjeno družite. Nazdravite na nove uspehe in stare znance, ob pivu spoznajte nova poznanstva in sklenite nova prijateljstva. Če ob vsem tem zmagate v igri Pršutolova, pa še toliko bolje.

Na nove zmage in nove uspehe!

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, Instagram, Twitter, YouTube in LinkedIn.