Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

četrtek, 22. september 2022

Peer2Pir | Pivoljubci vseh dežel, nazdravimo na novo NTK doživetje!

Tudi na letošnji NT konferenci, bo po predavanjih priložnost za druženje. Pivovarna Union in Telekom Slovenija sta poskrbela, da ne bomo stali (in obstali) praznih rok.

Postregli nam bodo s pivom, s tisto pijačo za bogove, ki so jo poznali že Sumerci in Babilonci. Ni skrivnost, da so se ob pivu rodile prenekatere genialne ideje tega sveta, zato naj bo zmerno in izjemno!   

V ponedeljek, 26. septembra, vas vabimo, da se nam pridružite na druženju Peer2Pir, ki bo pod pokroviteljstvom Pivovarne Union med 17.30 in 19.00, pred vhodom v Grand hotel Bernardin. Za glasbeno podlago bo pred večerno Sladico poskrbel DJ Gaps.

V torek se ob pivu družimo na istem kraju, ob istem času, gostila pa nas bosta Pivovarna Union in Telekom Slovenije. DJ MatthewZ nas bo z glasbo ogrel za večerni 'Užitek na replay' z Big Foot Mamo. 

* V primeru slabega vremena se lokacija druženja Peer2Pir seli v notranjost Grand hotela Bernardin. Le-to sporočimo naknadno. 

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, Instagram, Twitter, YouTube in LinkedIn.