Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

sreda, 20. julij 2022

Podaljšali smo early bird prijave za 27. NT konferenco

Z veseljem sporočamo, da smo podaljšali early bird prijave vse do 31. 7. 2022!

V popolnem poletnem odklopu od širnega sveta ste si pozabili priskrbeti kotizacijo za 27. NT konferenco po early bird ceni? Ne skrbite in še naprej uživajte pod borovci in palmami, nikar ne hitite z letnega oddiha in se izognite gneči. Prav za vas smo early bird ugodne cene kotizacij podaljšali vse do konca julija.

Izkoristite priložnost časovne vrzeli, ujemite early bird in postanite ponosni lastnik letošnje kotizacije. To seveda lahko storite tudi v senci popolnega poletja, s svojo najljubšo pametno napravo v roki in z dvema klikoma je kotizacija za NTK že vaša!

A naj vas ne prepriča le zadnji early bird poziv, temveč tudi aktualne in sveže vsebine iz sveta tehnologije in poslovanja.

NT Tehnologija ponuja rešitve, izkušnje in prijeme, ki so zagotovo odgovor na vaša vprašanja in negotovosti. NT Poslovni dan pa skriva tudi novost praktičnih delavnic, ki jih ne smete zamuditi.

Zagotavljamo vam 3-dnevno popotovanje v prihodnost polno znanja, vrhunskih strokovnjakov, izkušenj, novih poznanstev in poslovnih priložnosti.

Klik, klik, pridružiš se nam TUKAJ!

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, Instagram, Twitter, YouTube in LinkedIn.