Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

sreda, 13. maj 2020

Poglejte si urnik NT Remote

Do brezplačnega virtualnega dogodka NT Remote, ki bo 20. maja 2020, nas loči še teden dni. Vsebina, ki si jo boste lahko ogledali v več vzporednih vsebinskih sklopih, bo predvsem zelo aktualna, saj bomo s konkretnimi rešitvami odgovarjali na številna vprašanja in izzive, ki jih prinaša nova realnost.

O čem vse bomo govorili in katere uspešne primere iz prakse bomo predstavili, si poglejte v urniku NT Remote

Virtualno druženje začnemo ob 13.30 s tematskimi keynote-i, ob 15. uri pa nadaljujemo s predavanji, kjer boste lahko aktivno sodelovali s svojimi vprašanji. Med predavanji bo mogoče brezskrbno krmariti, vse vsebine pa bodo na ogled na voljo tudi kasneje.

Strokovnjaki s področij tehnologije, poslovanja in izobraževanja

V tehnološkem sklopu se nam bodo pridružili vrhunski IT strokovnjaki in specialisti, razvijalci, skrbniki podatkovnih baz in poslovni analitiki – vendar le tisti, ki so si na preteklih NT konferencah za svoja izjemna predavanja prislužili vaše najboljše ocene! Katere teme bomo odkrivali, si poglejte tukaj.

Poslovni sklop bo ponudil odgovore na vprašanje, kako se z uporabo sodobnih tehnologij učinkovito prilagoditi novim razmeram ter zagotoviti nemoteno kontinuiteto poslovanja v novi realnosti. Skozi spremembo miselnosti bodo z nami pluli poznavalci javnega, finančnega in proizvodnega sektorja ter strokovnjaki prodaje, upravljanja s človeškimi viri in ERP. Več.

V sklopu Šolstvo prihodnosti pa bomo spregovorili o digitalizaciji procesov izobraževanja in učenja ter spoznali veliko dobrih praks učenja na daljavo. Več podrobnosti poiščite v urniku

Zabaven zaključek NT Remote in ugodnosti za udeležence

Srkanje znanja in novih veščin celo popoldne je zahtevno, zato za vas pripravljamo sproščen in zabaven zaključek dneva s stand-up nastopom Boštjana Gorenca - Pižame. Vsak udeleženec pa prejme tudi NT Remote digitalni goodie bag, v katerem se skrivajo številne ugodnosti naših partnerjev za udobnejše potovanje po virtualnem svetu. 

Ste že prijavljeni?   

NT Remote je brezplačen za vse udeležence, prijava pa je obvezna, saj si z njo zagotovite neomejen dostop do vseh vsebin tudi po dogodku. Vsi, ki ste prijavljeni na NT konferenco, ki bo med 3. in 5. novembrom 2020 v Grand hotelu Bernardin, pa ste na NT Remote prijavljeni že avtomatsko.

remote.ntk.si

Pridružite se nam v virtualnem svetu!

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, Instagram, Twitter, YouTube in LinkedIn.