Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

ponedeljek, 09. marec 2020

POPUST ZA DAN ŽENA

Upamo, da ste 8. marec preživele v dobri družbi in dobro razpoložene. Podarjamo vam 10 % popusta za obisk letošnje konference.

Ženske ustvarjajo skupnost, ji dajejo pomen in vanjo vlivajo življenje.

Ali ste vedeli, da je pobudo za praznovanje 8. marca kot mednarodnega dneva žensk dala nemška komunistka Clara Zetkin, rojena Eissner (1857-1933), ki se je od leta 1889 javno borila za pravice žensk? Zetkinova je dan žena predlagala na Drugi mednarodni konferenci socialističnih žena, ki je potekala leta 1910 v Koebenhavnu. Mednarodni dan žensk so prvič praznovali 19. marca 1911 v Avstriji, Nemčiji, Švici in na Danskem. Leta 1911 so mednarodni dan žensk praznovali tudi v Trbovljah v Sloveniji. V omenjenih državah je na prireditvah ob mednarodnem dnevu sodelovalo več kot milijon žensk in moških. Zahtevali so pravico žensk, da volijo in so izvoljene, pravico do zaposlitve in do poklicnega izobraževanja ter za ukinitev diskriminacije na delovnem mestu. Mednarodni dan žensk se 8. marca praznuje od leta 1917.

Naš popust lahko izkoristite do srede, 11. 3. Pri prijavi uporabite kodo: SDAY#NTK20

Prijavite se lahko tukaj.

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, Instagram, Twitter, YouTube in LinkedIn.