Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

sreda, 15. september 2021

Predstavitev zgodbe mi.Mercator na NTK | Agitavit Solutions

Zgodbo mi.Mercator bosta Mercator in Agitavit Solutions predstavila na NT konferenci. Kako so se interne digitalizacije lotili in kaj so se pri tem naučili, boste lahko izvedeli v torek, 28. septembra, ob 11. uri v dvorani Mediteranea.

Mercator zaposluje 21 tisoč ljudi na petih trgih. Kot ključni fokus so si zastavili cilj poenotenosti trgov tako z vidika interne komunikacije kot tudi delovanja skupine. V sodelovanju z Agitavit Solutions se je rodila ideja o mi.Mercator − platformi, namenjeni zaposlenim vseh družb Skupine Mercator, s katero gradijo digitalno izkušnjo vsakega posameznika.

Za podjetje z različnim digitalnim predznanjem zaposlenih in nizkim odstotkom zaposlenih z dostopom do interneta je interna digitalizacija velik korak. Vse spremembe načrtno podpirajo s krepitvijo blagovne znamke delodajalca, saj si prizadevajo, da zaposleni spremembe razumejo in jih sprejemajo v luči izboljšanja kakovosti njihovega časa, posvečenega delu. Le tako lahko svojim kupcem ponudijo najboljšo izkušnjo. 

https://youtu.be/8giOEsjQQS8

Kako so se interne digitalizacije lotili in kaj so se pri tem naučili, boste lahko izvedeli na predavanju v torek, 28. septembra ob 11. uri v dvorani Mediteranea.

 

 

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, Instagram, Twitter, YouTube in LinkedIn.