Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

ponedeljek, 11. september 2023

Preferenca vam prinaša konkurenčno prednost I Preferenca

Preferenca.si je prva zaposlitvena platforma v Sloveniji, ki povezuje najboljše IT in tehnične talente z vrhunskimi podjetji.

Ste med boljšimi v svoji ekipi in bi radi, da so vaše znanje in izkušnje konkurenčna prednost v iskanju novih kariernih izzivov? Ste podjetje, v katerem si želite najboljših kadrov na trgu? Potem ste na pravem mestu. Preferenca.si je prva zaposlitvena platforma v Sloveniji, ki kandidatom pomaga izbirati zaposlitev, ki jim je pisana na kožo, podjetjem pa ponudi tiste iskalce zaposlitve, ki se najbolje ujemajo z njihovo ekipo. Preferenca.si je osredotočena predvsem na razvijalce, strojnike in elektrotehnike, po katerih je največje povpraševanje.

 
Ustvarite si prednost pred drugimi kandidati

Tisti, ki iščete novo delovno mesto ali si želite izvedeti, kakšne karierne priložnosti vas čakajo na trgu dela, ustvarite profil na Preferenca.si, saj vam bo na ta način odprta možnost, da najdete popolno ujemanje s podjetjem, kjer vas pričakujejo z odprtimi rokami. Podjetja bodo sama z vami ustvarila stik, na podlagi vaših pričakovanj o delovnih pogojih, izzivih in višini plače.

Pridružite se tistim, ki ne iščejo, temveč izbirajo
Registracija na portalu Preferenca.si vam bo vzela le nekaj minut, s tem pa boste dobili priložnost, da poveste, kaj si želite in kaj spoštujete na delovnem mestu. Lahko boste izrazili vaše karierne želje, interese in tudi zahteve glede višine plače. 

Delodajalci bodo lahko dostopali do vašega anonimnega profila in vas povabili na razgovor. Vaši podatki za stik so skriti pred rekruterjem, prav tako vaš trenutni delodajalec ne vidi vašega profila.

Preverite svojo vrednost
Preferenca.si pa je tudi za vse vas, ki aktivno ne iščete nove službe – na podlagi ponudb, ki jih boste dobili na tem portalu, lahko spoznate svojo vrednost na trgu dela. Svojo plačo lahko primerjate z drugimi v vaši panogi s pomočjo storitve Plača.si, ki jo prav tako najdete na profilu preference. 

Delodajalci: Izberite kandidate s konkurenčno prednostjo
Preferenca.si omogoča hitro in lažje izbiranje primernih kandidatov za podjetja, saj boste na podlagi rezultatov portala Preferenca.si lahko izbrali kandidate, ki so za vaše podjetje najbolj primerni. Imeli boste takojšen dostop do baze preverjenih kandidatov, ki so trenutno odprti za novo zaposlitev, med njimi pa so tisti, ki se najbolj ujemajo z vašo ekipo, prioritetami in zahtevanimi znanji. 

Na razgovor povabite le tistega pravega za vas
Kandidati iz Preferenca.si imajo relevantne izkušnje, znanja in spretnosti. Seznanili se boste lahko z njihovimi pričakovanji glede plače in delovnih pogojev ter se izognili neprijetnostim pri pogajanjih.


Če bo kandidat izkazal interes za delo, boste prejeli vpogled v kandidatov življenjepis ter njegove želje in zahteve glede prihodnje zaposlitve. Po pregledu teh informacij lahko stopite v stik s kandidatom neposredno preko portala tako, da ga povabite na video razgovor in vzpostavite osebni stik. Če bo razgovor uspešen, lahko kandidatu pošljete ponudbo in se nato dogovorite o sklepanju pogodbe o zaposlitvi.

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, Instagram, Twitter, YouTube in LinkedIn.