Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

nedelja, 09. junij 2024

Prijave na 29. NT konferenco so odprte

Izkoristite najboljšo NT ponudbo in kupite kotizacije po early bird ceni - na voljo so do 15.7.2024!

Priprave na letošnjo NT konferenco so v polnem teku in kmalu vam bomo lahko razkrili prvi del programa, govorcev in pestrega dogajanja.

 

Za udeležbo na 29. NT konferenci so na voljo tri različne kotizacije: 

  1. NTK Polna kotizacija: omogoča celodnevni tridnevni dostop do dogodka in vseh obkonferenčnih aktivnosti 
  2. NTK Mreženje: izbira za vse, ki želite konferenco izkoristiti za učinkovito sklepanje poslov, ohranjanje stikov in druženje 
  3. NTK Poslovni dan: kotizacija za vse, ki boste konferenco obiskali predvsem zaradi torkovih poslovnih predavanj 

Kot vsako leto, lahko izbirate med individualno ali skupinsko prijavo, ki je odlična izbira za podjetja in organizacije, kjer se prijavlja več oseb, saj omogoča enostavnejšo in hitrejšo prijavo. 

Izberi kotizacijo po svoji meri TUKAJ. 

 

Ko se prijavljate na NT konferenco ne pozabite tudi na pomemben del – kakovosten počitek po pestrem konferenčnem dogajanju! V procesu prijave na NT konferenco si lahko rezervirate tudi spanje. Grand Hotel Bernardin je za NT udeležence ponovno pripravil odlične pakete, ki so ugodnejši ob zgodnjih prijavah, prav tako Hotel Histrion in Hotel Vile Park Premium, ki so v letošnjem letu doživele prenovo, za še bolj udobno in prijetno bivanje. 

Paketi NT namestitev TUKAJ. 

  

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, Instagram, Twitter, YouTube in LinkedIn.