Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

sreda, 06. september 2023

Razkrivamo vsebine NT Poslovnega dne

Umetna inteligenca ni več zgolj moden »buzzword«, temveč realnost poslovnega sveta.

Čas je za odločen korak naprej! Umetna inteligenca ni več zgolj moden »buzzword«, temveč realnost poslovnega sveta. 

Pridružite se nam NTK Poslovnem dnevu, ki slavi poslovno odličnost, inovacije ter uporabo umetne inteligence in novih tehnologij v poslovnem svetu. V sklopu NT konference se bo odvil v torek, 26. septembra. 

Poskrbeli smo za tri razburljive sklope predavanj, kjer boste lahko skupno poslušali več kot 15 različnih vsebin in tri poglobljene praktične delavnice, ki gostijo izjemne strokovnjake iz Slovenije in tujine. 


Spoznajte tri vsebinske sklope


#1 Umetna inteligenca v podjetjih: kako biti pametnejši? 

Vam je produktivnost pomembna? Slovenija po produktivnosti dosega komaj 85 % evropskega povprečja, medtem ko Chat GPT v poslovnem svetu spreminja pravila igre. Govorili bomo o tem, kako lahko uvajanje umetne inteligence poveča produktivnost in ustvari dodano vrednost v podjetjih. Izvedeli boste tudi, kakšna je vloga vodstva pri uvajanju novih tehnologij in zakaj so mehki dejavniki, kot so medosebni odnosi, ključni za uspeh. 

#2 Tehnologija in družba: Kam nas pelje razvoj? 

Kje stojimo v svetu tehnologije? Katera pot nas bo pripeljala na vrh? Za uresničevanje visokih ambicij zaviralni dejavnik predstavlja trg dela. Ta je v neravnovesju in obrnjen na glavo: ritem narekujejo talenti, ki jih je za rast in konkurenčnost premalo. Kako lahko ustvarimo magnetizem, da bomo slovenskega podjetja privlačna za podjetnike in zaposlene s celega sveta? 

#3 Zdravstvo na poti digitalizacije: Koraki in ovire 

V zdravstvu je digitalizacija že tu, a kako jo usmeriti s strateškim pristopom? Spoznajte, kako tehnološka podjetja iz Slovenije podpirajo digitalno transformacijo (doma in predvsem v tujini) in kako lahko umetna inteligenca revolucionira zdravstvo. 

  

V sklupu NTK Poslovnega pripravljamo tudi tri poglobljene delavnice: 

  • Azure OpenAI – Kako izbrati primeren proces? 

Pridobite vpogled v prihodnost poslovanja s pomočjo umetne inteligence. Ne samo, da boste razumeli, kako deluje, ampak boste tudi prejeli konkretne smernice za izbiro pravega pristopa, ki bo zadovoljil vaše edinstvene poslovne potrebe. 

  • Vodja, ki vodi v prihodnost. 

Na delavnici boste spoznali pomen vodenja v spreminjajočem se okolju, kompetence, ki jih vsak vodja potrebuje za uspešno obvladovanje izzivov in ekipno doseganje izjemnih rezultatov. 

  • Komu boste plač(ev)ali? 

Kibernetski kriminal je dosegel nivo, kjer lahko uniči posamezna podjetja in povzroči večmilijonsko škodo. V preteklih letih je NIL-ova ekipa za odziv na varnostne incidente pogosto gasila katastrofalne požare v slovenskih in tujih okoljih IT, ki so organizacije onesposobile za več tednov ali mesecev. Pri tem se poraja vprašanje, koga bomo plač(ev)ali za zanesljivo delovanje našega poslovanja: kriminalce, lastno osebje, ali zunanjega izvajalca? 

  

NT Poslovni dan 2023 je dogodek, ki ne sme manjkati v koledarju vodij, lastnikov podjetij in poslovnih odločevalcev. Pridružite se nam in skupaj bomo raziskali prihodnost poslovnega sveta.

Zagotovi si svojo kotizacijo TUKAJ.  

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, Instagram, Twitter, YouTube in LinkedIn.