Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

petek, 16. september 2022

Scott Schnoll: zveneče ime NTK tehnološkega odra

Scott Schnoll je nekdanji dolgoletni Microsoftov MVP za Exchange Server, Windows in storitve upravljanja pravic. Danes je vodja podpore za izdelke za Microsoft Exchange. Pred tem je bil višji programski vodja v skupini Office 365 Trust Team pri Microsoftu, kjer je delal na gradnji zaupanja strank s pobudami za preglednost in ocenjevanja tveganja Microsoftovih storitev v oblaku.

Scott je izjemen strokovnjak na svojem področju, zato je tudi stalni gost tehnoloških in industrijskih konferenc po svetu. Napisal je številne članke za revijo Exchange & Outlook Magazine in je soavtor knjige Microsoft Exchange Server 2003 Distilled (Addison-Wesley, 2004) in avtor Exchange 2000 Server: The Complete Reference (Osborne McGraw-Hill, 2001).

'Exchange' je tako tudi rdeča nit Scottovih predavanj. Na predavanju z naslovom Exchange Security Best Practices, vam bo razložil zakaj je zaščita Exchangea ena najpomembnejših stvari, ki jih lahko storite, da omejite izpostavljenost napadom.

Vabi vas tudi na predavanje z naslovom Exchange Server Roadmap Update, kjer boste spoznali prihodnost in Microsoftov dolgoročni načrt za Exchange Server. Če se želite še bolj poglobiti v Exchange server in v Exchange Online, in se naučiti, kako ju še bolje izkoristi, ne zamudite Scottovih nasvetov in trikov na predavanju Exchange Tips & Tricks.

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, Instagram, Twitter, YouTube in LinkedIn.