Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

torek, 07. september 2021

Šolstvo prihodnosti

Področje šolstva se je v zadnjem letu soočilo z neštetimi izzivi, doživelo nenadne korenite spremembe in se osredotočilo na digitalizacijo. Vse naštete spremembe so nas spodbudile, da se tudi na letošnji NT konferenci posvetimo področju šolstva v prihodnosti.

Dogodek Šolstvo prihodnosti bo v ponedeljek, 27. septembra 2021, med 10. in 17. uro, pripravljamo pa zanimiva predavanja, diskusijo in druženje.

Na srečanju bomo veliko pozornosti namenili pregledu preteklega šolskega leta in pomembnejšim projektom ter predstavili inovativna edukacijska programa SC in MIE. Posvetili se bomo tudi oddaljenemu in hibridnemu poučevanju, vključujoči učilnici prihodnosti, upravljanju z računalnikom, virtualnim učilnicam ter pomembnosti urejanja varnostnih kopij v oblaku.

Zadnji del dogodka bo namenjen okrogli mizi, kjer bomo pregledali obstoječe projekte – tako tiste, ki so že v teku, kot tiste, ki se bodo kmalu začeli odvijati (Pedagogika 1:1, A-SELFIE, ATS STEM), ter napovedali nekaj aktualnih projektov, kot so digitalna kompetentnost, E-šolska torba 2023 in Erasmus+.

Glavni partner Šolstva prihodnosti 

 

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, Instagram, Twitter, YouTube in LinkedIn.