Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

petek, 11. avgust 2023

Šolstvo prihodnosti o najnovejših tehnoloških spremembah v šolstvu

Tudi letos z veseljem napovedujemo dogodek Šolstvo prihodnosti, ki se bo odvil na NT konferenci v ponedeljek, 25. 9. 2023.

Šolski kurikulumi morajo ostajati v stiku z najnovejšimi tehnološkimi spremembami, ki se odvijajo na področju IT-ja. Le tako smo lahko mirni in z zanimanjem strmimo k razvoju slovenskih šol, kjer se (in se bo) kalil vrhunski IT kader, ki bo temelj gospodarskega in tehnološkega razvoja prihodnosti. 

Šolstvo prihodnosti je brezplačen dogodek znotraj NT konference, ki ga vsako leto, z željo po širitvi najnovejših znanj, z veseljem podpre Microsoft. 

 Dogodek je namenjen vzgojno-izobraževalnemu kadru tako v osnovnih kot srednjih šolah in se bo v okviru NT konference odvil v ponedeljek, 25. 9. 2023.

Glavna tema letošnjega leta je umetna inteligenca ali AI ter uporaba orodij, katerih sestavni del je AI. Pobližje se bomo spoznali z orodji in uporabnostjo M365 Copilot, Windows Copilot, Bing Chat (+ ChatGPT), Reading Progress, Insights 

Kako do brezplačne vstopnice? 

  1. Registriraj se na spletni strani ntk.si (oz. se prijavi, v kolikor ste že registrirani) 

  1. Registracijo potrdite s klikom na povezavo, ki jo prejmete v elektronskem sporočilu 

  1. Za tem skočite na povezavo PRIJAVA in izpolni prijavnico za INDIVIDUALNO prijavo. Ob vnosu osebnih podatkov ne pozabi vnesti kode NT23EDU, s katero prejmeš brezplačno kotizacijo* 
     

*Zaradi želje, da izobraževalne vsebine čimbolj razpršimo po celotni Sloveniji, prosimo, da se iz ene izobraževalne ustanove prijavita največ dva kandidata. Hvala! 

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, Instagram, Twitter, YouTube in LinkedIn.