Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

sobota, 23. september 2023

Spoznajte razvijalce pametnih aplikacij za digitalizacijo internih procesov I BizIT

Slovenska podjetja in javne ustanove so v podjetju BizIT prepoznale strateškega partnerja za agilen razvoj inovativnih aplikacij in digitalnih postopkov v okolju Microsoft Power Platform.

Da že zadnjih 40 let govorimo in živimo digitalizacijo internih procesov, je jasna stvar. Kako se pa tega lotevamo dandanes in to na najbolj pameten način?

Spoznajte BizIT, podjetje, ki se je specializiralo v digitalizacijo internih procesov za svoje naročnike s pomočjo okolja Microsoft Power Platform. Ste vedeli, da sta ključni prednosti uporabe te tehnologije ravno hitrost razvoja rešitev in varnost?


Preberite zanimiv intervju z Davidom Rozmanom, direktorjem podjetja BizIT, o njihovem prispevku k povečevanju produktivnosti in inovativnosti v slovenskih organizacijah: https://bit.ly/3sVhfK7

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, Instagram, Twitter, YouTube in LinkedIn.