Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

četrtek, 23. september 2021

Stopite na pot uspeha skupaj z nami! | Inovatio

Zgodba podjetja Inovatio je pot o viziji in pogumu. Pot, ki jo že vrsto let uspešno prepletata inovativnost in fleksibilnost uigrane ekipe. Zgodba se je rodila s skupnimi močmi zaposlenih, ki jih odlikujejo večletne izkušnje s področja inovativne tehnologije. Svojo pot je nadgradila z distribucijo fleksibilnega poslovnega in šolskega pohištva vodilnega nemškega proizvajalca VS in tako svojo ekipo še razširila.

Ekipa uporabnika  vodi skozi proces vpeljave inovativnih poslovnih in šolskih rešitev v delovno okolje.  Tako podjetje ponuja celovite rešitve za posodobitve in opremljanje tako poslovnih kot tudi šolskih prostorov številnih svetovno priznanih proizvajalcev SMART Technologies, Optoma, Evoko, Yealink, Balance Box, Smart Media Solutions in drugi.

Inovativno za nas ne pomeni le prazne črke na papirju, ampak je naš pogled na svet. Verjamemo, da lahko z našimi inovativnimi rešitvami vplivamo na boljše rezultate uporabnika, pa naj bo to v učilnici, pisarni, doma, sejni sobi, recepciji hotela ali razstavnem prostoru muzeja. Svojega dela se lotevamo celovito in po meri potreb in želja.

Inovatievo poslanstvo, vizija in vrednote so naši temelji in smerokazi na večletni poti delovanja podjetja. Vseskozi stremimo k izpopolnjevanju ključnega poslanstva: »Inovativno in fleksibilno!« v prostorih in objektih, ki jih opremljamo z visokokakovostnimi znamkami na področju inovativne tehnologije in s tem uporabniku ponudimo vrhunske tehnološke rešitve. Tudi na področju pohištva se trudimo, da je prostor, ki ga opremimo kar se da inovativno in fleksibilno privlačen, predvsem pa podprt s kvaliteto.

Zavezani smo k najvišjim merilom in standardom poslovnega ravnanja. Kakovost in zadovoljstvo uporabnikov sta tisti, ki sta na prvem mestu.

Ekipa Inovatio, kot se radi poimenujemo, smo strokovnjaki z dolgoletnimi izkušnjami na področju razvoja in tehnologije. Našo družino pa dopolnjujejo tudi zunanji sodelavci, ki našo ekipo podpirajo s svojo strokovnostjo na področju montaže. Sklenjeni v Inovatio krog znanja, zaupanja in večletnih izkušenj na področju oblikovanja najboljših rešitev na področju inovativne tehnologije in pohištva.

Naše delo se ne konča z dostavo izdelka, ampak uporabnike vodimo skozi postopek vpeljave naših inovativnih rešitev v vaše okolje. Zagotavljamo odlično podporo, s katero bo vpeljava nove tehnologije potekala naravno in intuitivno.

Številni svetovno priznani proizvajalci so spoznali, da je naša pot prava, zato nam zaupajo, da njihove izdelke uspešno ponujamo uporabnikom v regiji.

Naši produkti in rešitve so razviti in proizvedeni z mnogimi certifikati, ki uporabnikom zagotavljajo, da za svojo investicijo dobijo največ in predvsem ugotovijo da so izbrali kakovostnega in zanesljivega partnerja.

Prepričajte se in nas obiščite na našem razstavnem prostoru na NTK, kjer bomo skupaj vstopili v novo dimenzijo sodobnega delovnega okolja.

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, Instagram, Twitter, YouTube in LinkedIn.