Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

sreda, 20. september 2023

TEKSEL d.o.o. na NT konferenci 2023 I TEKSEL

Zakaj letos res ne smete manjkati na NT konferenci in zakaj nujno obiskati kotiček podjetja Teksel?

Letošnja NT Konferenca v Portorožu obeta nepozabno izkušnjo za vse navdušence nad informacijsko tehnologijo. S poudarkom na inovacijah, izobraževanju in mreženju, je dogodek, ki ga ne smete zamuditi. Preberite, zakaj je letošnja NT Konferenca še večja in še boljša kot kdajkoli prej.

 

Demo in Gaming kotiček pred konferenčnimi dvoranami

 Pred konferenčnimi dvoranami boste lahko obiskali naš Demo in Gaming kotiček, kjer boste lahko poglobili vašo interaktivno izkušnjo z najnovejšo tehnologijo in igralnimi rešitvami.

Predstavitev širokega spektra AV rešitev

Na NT konferenci 2023 bomo predstavljali širok nabor avdio-video rešitev, vključno z interaktivnimi ekrani, AV konferenčnimi sistemi, digitalnim oglaševanjem, inovativnimi projektorji Epson, izjemnimi Videowall rešitvami, interaktivnimi ekrani iiyama in še mnogo več. Z našo prisotnostjo na konferenci želimo udeležencem omogočiti neposreden vpogled v najnovejšo tehnologijo, ki spreminja način, kako komuniciramo in sodelujemo.

Strokovno in usposobljeno osebje za vsa vaša vprašanja

Našo strokovno ekipo boste lahko povprašali o vsem, kar vas zanima glede avdio-video, informacijsko-komunikacijske tehnologije in druge multimedijske opreme. 

Privlačni nagradi v sodelovanju s proizvajalcema Epson in iiyama

V sodelovanju s priznanima proizvajalcema Epson in iiyama, smo za vas pripravili glavni dve privlačni nagradi. Nagradni sklad obljublja presenečenja in priložnosti za osvojitev vrhunskih izdelkov.

Zabavna nagradna igra: Lov na proizvajalčeve logotipe!

Na naši stojnici v pritličju, kjer se nahajajo tudi drugi razstavljalci, bomo pripravili nagradno igro. Sodelujoči se boste lahko pomerili v igri, kjer boste z našo priljubljeno ovčko lovili produkte in logotipe proizvajalcev na zaslonu na dotik. Tekmovalci bodo imeli možnost osvojiti privlačne nagrade, ki bodo zagotovo navdušile vse udeležence.

Obveščamo vas tudi, da boste sodelujoči lahko zbirali NTcoine na obeh naših stojnicah - zgoraj v Demo/Gaming kotičku ter spodaj na stojnici v pritličju. To je vaša priložnost za osvajanje fantastičnih nagrad, zato ne pozabite obiskati obeh stojnic in se pridružite zabavi!

NT konferenca 2023 bo nedvomno ena izmed najbolj vznemirljivih dogodkov v letu za vse, ki jih zanima tehnološki napredek. Vabimo vas, da se pridružite našemu razburljivemu razstavnemu prostoru in raziskujete prihodnost avdio-video in multimedijskih rešitev.

O podjetju TEKSEL d.o.o.


TEKSEL d.o.o. je specializirano podjetje za napredne tehnološke rešitve. S svojim naborom izdelkov in storitev se osredotočamo na izboljšanje komunikacije, sodelovanja in izkušnje uporabnikov na področju avdio-video, informacijsko-komunikacijske tehnologije in multimedijske opreme.

Za dodatne informacije in stik

TEKSEL d.o.o.

Spletna stran: https://www.teksel.si/ 

E-pošta: info@teksel.si 

Telefon: +386 (0)1 620 77 25

Z veseljem vam bomo pomagali in se odzvali v najkrajšem možnem času!

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, Instagram, Twitter, YouTube in LinkedIn.