Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

nedelja, 24. september 2023

Teksel kotiček razvaja s kar dvema vrhunskima nagradama! I TEKSEL

Sodelujte v nagradni igri NT konference 2023 in se potegujte za zmago vrhunskega monitorja iz serije iiyama G-Master GCB ter zbirajte NTcoine pri stojnicah sponzorjev!

Na letošnji NT konferenci 2023 bomo predstavili širok nabor izjemnih produktov priznanih blagovnih znamk s področja avdio-video, informacijsko-komunikacijske tehnologije ter multimedijske opreme. Z našo ponudbo bomo dvignili vaše avdio-video izkušnje na povsem novo raven. Ne zamudite priložnosti in odkrijte inovacije skupaj z nami!

Vabimo vas, da obiščete našo TEKSEL d.o.o. stojnico v pritličju, kjer smo za vas pripravili izjemno zabavno interaktivno nagradno igro. Vaše veščine in odločnost bodo odločilni, saj bodo zmagovalca čakale privlačne nagrade! Obveščamo vas tudi, da boste sodelujoči lahko zbirali NTcoine na obeh naših stojnicah in se tako potegovali za osvojitev dveh vrhunskih nagrad - v sodelovanju s priznanima proizvajalcema Epson in iiyama bosta dva srečneža prejela projektor za domači kino Epson CO-FH02 oziroma gamerski monitor iiyama G-Master GCB3280QSU-B1!

Pričetek dolgo pričakovane NT konference se hitro bliža in napetost narašča med udeleženci po celem svetu, ki se pripravljajo na enkratno izkušnjo. Kot del konference smo letos izjemno veseli, da razkrivamo nagradno igro NT konference, kjer imajo udeleženci ne samo priložnost osvojiti vrhunski monitor iz serije iiyama G-Master GCB, temveč tudi možnost zbiranja NT kovancev s sodelovanjem na predavanjih sponzorjev in obiskom njihovih stojnic. Monitor bo podarilo podjetje TEKSEL d.o.o. v sodelovanju s proizvajalcem iiyama! S svojimi najsodobnejšimi funkcijami in zmogljivostmi je ta monitor prava prelomnica v svetu ekranov.


Ključne značilnosti monitorja iiyama G-Master GCB3280QSU-B1:

  1. Osupljive slike: Potopite se v osupljive slike na 32ʺ QHD zaslonu z ločljivostjo 2560 x 1440 slikovnih pik. Od zahtevnega oblikovanja do vznemirljivih iger, zagotavlja monitor G-Master GCB neprimerljivo jasnost in svetlost. 

  2. Brezhibna zmogljivost: Igralci bodo cenili izjemno gladko osveževanje s hitrostjo 144Hz, ki zagotavlja tekoče in gladko gibanje tudi v najbolj dinamičnih igrah. Pozabite na zamegljenost gibanja in pozdravite brezhibno odzivno igralno izkušnjo.

  3. Tehnologija prilagodljive sinhronizacije: S podporo za FreeSync™ Premium se monitor dinamično usklajuje s hitrostjo osveževanja vaše grafične kartice, zmanjšuje zatikanje slike in vam podari izjemno gladko vizualno izkušnjo.

  4. Raznovrstne možnosti povezovanja: Model GCB3280QSU-B1 ponuja različne možnosti povezovanja, vključno z DisplayPortom, HDMI-jem in USB priključki, kar omogoča enostavno povezavo z vašimi napravami in perifernimi napravami.

  5. Prilagodljiv pogled: Popolnoma prilagodljivo stojalo vam omogoča, da najdete idealen kot in višino gledanja, kar zmanjšuje obremenitev med dolgimi delovnimi seansami ali igralnimi sejami.

Zmagovalec monitorja iiyama G-Master GCB3280QSU-B1 bo izbran preko naključnega žreba in njegova oznanitev je načrtovana ob zaključku letošnje NT konference 2023.

 

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, Instagram, Twitter, YouTube in LinkedIn.