Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

ponedeljek, 10. junij 2024

Tudi vi lahko postanete del NT zgodbe in zasijete

Predstavite se široki IT in poslovni javnosti ter postanite eden od partnerjev letošnje NT konference.

Letošnja že 29. NT konferenca bo za tri dni ponovno postala stičišče najnovejših IT in poslovnih vsebin, številnih priložnosti za mreženje in poslovna sodelovanja ter pestrim obkonferenčnim in večernim dogajanjem.   

Na koledarju tovrstnih dogodkov veljamo za eno najbolj obiskanih konferenc, ki vsako leto navduši več kot 2000 udeležencev. Da lahko tako zasijemo, pa nam vsako leto pomagajo številni redni in novi partnerji, ki vsako leto sooblikujejo vsebine in priložnosti za vse udeležence. Letos ste lahko med njimi tudi vi!    

Tudi letos vas vabimo, da si ogledate našo sponzorsko ponudbo   https://www.ntk.si/sponzorji/postanite/ in raziščete raznolike možnosti sodelovanja. In najlepše del? Nudimo vam možnost prilagoditve paketov, tako da jim dodate individualno noto in tako dobite kar največjo vidljivost in doseg vaše znamke na dogodku. 

Poglejte, kako so se blagovne izpostavile, predstavile in zasijale lansko leto ⤵️

 

 

 

 

 

 




Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, Instagram, Twitter, YouTube in LinkedIn.