Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

četrtek, 27. februar 2020

Udobna namestitev za vaše dobro počutje

V St. Bernardin Resortu so za udeležence NT konference pripravili posebne cene hotelskih nastanitev, za tiste najbolj zgodnje pa še dodatne popuste.

Za prijave do 10. marca boste deležni 7 % popusta pri rezervaciji hotelske namestitve, 5 % popusta pa boste prejeli tisti, ki boste nastanitev rezervirali med 10. marcem in 10. aprilom.

5-zvezdični Grand Hotel Bernardin Portorož, ki je tudi gostitelj vaše najljubše konference, nudi udobno opremljene sobe s pogledom na širno morje, od koder boste do predavanj in delavnic prispeli skorajda manj kot v minuti.

4-zvezdični Hotel Histrion se nahaja dobrih 5 minut hoda od hotela Bernardin, ponaša pa se s prijetno opremljenimi sobami z balkonom, z razgledom na čudovito slovensko obalo seveda.

5 vil s skupno 216 sobami in 12 apartmaji se nahaja v hotelskem naselju St. Bernardin med Piranom in Portorožem. Vila Galeb, Vila Galeja, Vila Orada, Vila Nimfa in Vila Barka so med seboj povezane z nakupovalno ulico, bari in restavracijami, če boste slučajno potrebovali oddih od konferenčnega vrveža.

Več informacij o nastanitvah v času dogodka najdete tukaj. Možnost izbire vam je na voljo v postopku prijave, v NTK sistemu pa se lahko povežete tudi z udeležencem, s katerim si želite deliti sobo. 

Vsi tisti, ki ste NT konferenco že obiskali, veste, kako pomemben je kakovosten spanec, če se želite spopasti z vsem, kar vam le-ta ponuja. Za tiste, ki se letos dogodka udeležujete prvič, pa le namig – verjemite nam, male sive celice vam bodo hvaležne! 

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, Instagram, Twitter, YouTube in LinkedIn.