Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

petek, 11. junij 2021

Ujemite Early bird cene – na voljo tri različne kotizacije

Kotizacije za 25. NT konferenco ostajajo enake kot preteklih nekaj let – na voljo so vam NTK Polna kotizacija, NTK Mreženje in NTK Poslovni dan.

  • NTK Polna kotizacija vam omogoča polni tridnevni dostop do dogodka in obkonferenčnih aktivnosti;
  • kotizacija NTK Mreženje je namenjena tistim, ki želite konferenco izkoristiti za učinkovito sklepanje poslov, ohranjanje stikov in sproščeno druženje;
  • kotizacija NTK Poslovni dan pa je namenjena vsem, ki boste dogodek obiskali predvsem zaradi torkovih poslovnih predavanj in srečanj s poslovnimi partnerji.

Vse podrobnosti o kotizacijah najdete tukaj, kjer se na dogodek tudi prijavite. Vabimo vas, da izkoristite Early bird cene, ki veljajo do 15. julija 2021, ter da hkrati s prijavo na dogodek opravite tudi rezervacijo hotelske nastanitve – preverite ponudbo in ugodnosti, ki so jih za vas pripravili v Grand Hotelu Bernardin.

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, Instagram, Twitter, YouTube in LinkedIn.