Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

sobota, 23. september 2023

Ustvarjalci prihodnosti AV tehnologije I TEKSEL

Na letošnji NT konferenci vas čaka razburljiva predstavitev vrhunskih produktov ter možnost, da z NTcoini osvojite Epson CO-FH02!

Na letošnji NT konferenci 2023 bomo predstavili širok nabor izjemnih produktov priznanih blagovnih znamk s področja avdio-video, informacijsko-komunikacijske tehnologije ter multimedijske opreme. Z našo ponudbo bomo dvignili vaše avdio-video izkušnje na povsem novo raven. Ne zamudite priložnosti in odkrijte inovacije skupaj z nami!

Demo/Gaming kotiček: Kjer se realnost sreča z virtualnim svetom

Vljudno vabljeni, da se pred konferenčnimi dvoranami oglasite v našem Demo in Gaming kotičku, kjer boste sodelujoči imeli priložnost preizkusiti vse razstavljene naprave. Naša strokovna ekipa pa bo z veseljem odgovorila na vsa vaša vprašanja v zvezi z avdio-video, informacijsko-komunikacijsko tehnologijo in drugo multimedijsko opremo. Obveščamo vas tudi, da boste sodelujoči lahko zbirali NTcoine na obeh naših stojnicah - zgoraj v Demo/Gaming kotičku ter spodaj na stojnici v pritličju. To je vaša priložnost za osvajanje fantastičnih nagrad, zato ne pozabite obiskati obeh stojnic in se pridružite zabavi!

NTcoini: Sledite Poti do Vrhunskega EPSON Projektorja za Domišljijski Domači Kino!

Napredek v tehnologiji nam omogoča, da si svoj dom spremenimo v pravo kinodvorano, kjer lahko uživamo v filmih, športnih dogodkih in igrah na velikem platnu. In ko govorimo o projektorskih rešitvah za domači kino, je ime, ki ga vsi poznamo, Epson. Projektorji postajajo vse bolj priljubljena izbira za gospodinjstva, ki iščejo nadomestek za klasični televizor. Zakaj? Ker projektorji za domači kino ponujajo edinstveno doživetje gledanja vsebin. In če sanjate o vrhunski kinematografski izkušnji v lastnem domu, ima Epson pravo rešitev za vas.

Epson CO-FH02: Vaša Vstopnica v Kinematografski Svet

Oglejmo si model Epson CO-FH02, ki se ponaša z ločljivostjo Full HD (1920 x 1080) in svetilnostjo 3000 ANSI lumnov, kar je odlično za dolge ure filmskih užitkov, ogled serij in športnih dogodkov. Poleg tega boste pri igranju iger na velikem platnu doživeli povsem novo dimenzijo zabave.

 

Epson CO-FH02 je pravi domači kino 1080p projektor, ki omogoča prosto pretakanje in predvajanje zabavnih vsebin na prilagodljivem zaslonu. Začaral vas bo s svojo ostrino slike, globokimi črnimi barvami, tekočimi gibi in odzivno povezljivostjo. Prav tako se ponaša z enostavno nastavitvijo in poravnavo slike.

Slika na velikem zaslonu, kjerkoli želite

Projekcija s tega projektorja lahko ustvari sliko z diagonalo od 66 do impresivnih 993,1 cm, kar vam omogoča, da si privoščite domačo kinematografsko doživetje, kakršno si želite. Svetla svetilnost 3000 lumnov pa pomeni, da bo slika še vedno čudovita tudi v svetlih dnevnih sobah. Projektor lahko namestite na strop ali mizo, po želji pa ga povežete s soundbarom, Bluetooth zvočnikom ali slušalkami s tehnologijo Bluetooth AptX.

Dolgotrajna življenjska doba

Morda vas skrbi življenjska doba žarnice projektorja, vendar ni razloga za skrb. Epson je izračunal, da lahko z enim projektorjem gledate film vsak dan kar 11 let. Poleg tega vam Epson zagotavlja 24-mesečno garancijo v servisnem centru ter impresivnih 36 mesecev ali 6000 ur garancije na žarnico.

O Epsonu

Epson je vodilno svetovno podjetje na področju tehnologije in tiskanja. S svojo dolgoletno zgodovino in inovativnim pristopom k razvoju izdelkov je Epson postal sinonim za visoko kakovostne tiskalnike, projektorje in druge naprave za tiskanje in slikanje. Njihova zavezanost okolju in trajnosti se kaže skozi številne pobude in proizvode, ki pomagajo zmanjševati vpliv na okolje. S sedežem v Japonski in globalno prisotnostjo, Epson nenehno raziskuje nove tehnologije in rešitve, ki spreminjajo način, kako ljudje delajo in živijo.


Posebna priložnost: NTcoini vas popeljejo do brezplačnega projektorja za domači kino!

Epson, v sodelovanju z zastopnikom TEKSEL d.o.o., ponuja projektor Epson CO-FH02 v zameno za NTcoine. Več informacij o projektorju najdete na spletni strani tukaj >>> https://teksel.si/co-fh02-izdelek-6777/.

Najpomembneje pa je, da lahko z zagnanostjo in navdušenjem za dogajanje na konferenci zberete dovolj NTcoinov, da si prislužite svoj Epson projektor CO-FH02 za domači kino. Zbirajte NTcoine in morda boste kmalu uživali v filmih, športu in igrah na velikem zaslonu s kakovostnim projektorjem Epson za domači kino!

 


Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, Instagram, Twitter, YouTube in LinkedIn.