Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

sobota, 25. september 2021

Zabava vol. I | Ste za noč v Londonu?

Kako vam je všeč nočno življenje v Londonu? Pa utrip tega metropolitanskega mesta? Kaj pravite na najbolj popularno angleško pijačo, gin (in tonik)? Slišali smo vaše namige in uslišali vaša pričakovanja – zato vam bomo London Night pripeljali kar na plažo Grand Hotela Bernardin. Za en večer, za eno noč, za 26. NT konferenco – se pretvarjajmo, da je London pri nas doma.

Večerna zabava, ki bo v ponedeljek, 27. septembra, od 19. ure dalje, bo minila v znamenju Londona in živahnega utripa večernega dogajanja. London Night ima okus po gin toniku in glasbi, ki se rada združi z glasbenim improviziranjem.

DJ MAJ bo zabavo začinil z elektronsko glasbo, pospremila pa ga bosta saksofonist Bojan Zupančič in Leon Žunec na električni kitari.

Ponedeljek je torej med 19.00 in 0.00 rezerviran za druženje ob dobri hrani, odlični pijači in urbani glasbi – kar je zagotovilo za vsesplošno dobro voljo. Srečamo se na plaži Grand Hotela Bernardin, a če nam jo vreme zagode, naj vas pot zanese do razstavišča Monfort.

Pa še nekaj ... Letos pijačo na večernih zabavah plačujemo s kuponi, ki jih boste lahko kupili in plačali na dva načina:

  • Z gotovino ob vstopu na prizorišče večerne zabave. Možnosti kartičnega plačila žal ne bo, zato vas lepo prosimo, da si zagotovite dovolj gotovine, da ne boste žejni! Cena kupona nikakor ne bo visoka, vseeno pa bo bankomat pri recepciji Grand Hotela Bernardin napolnjen, zato ste lahko brez skrbi.
  • Z NTcoini v Geek Boutique-u. Pridobljene NTcoine preprosto zamenjajte za nakup kuponov za pijačo že pred zabavo – Geek Boutique vam bo v ponedeljek in torek na voljo do 18. ure, za kupon za pijačo pa boste odšteli 20 NTcoinov.


London Night, prihajamo!


Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, Instagram, Twitter, YouTube in LinkedIn.