Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

sobota, 25. september 2021

Zabava vol. II |»Hir aj kam, hir aj go«, torek!

Je zanimiv, drugačen in poseben. Že skoraj trideset let ustvarja pod mogočnim umetniškim imenom, a sam pravi, da je preprost šarlatan. In čefur. In še marsikaj. Dame in gospodje, samo za vas bo iz Ljubljane v Portorož prišel eden in edini, Magnifico!

Le kdo ne pozna Silvije, pa Ljubljana – Portorož, In ko enkrat bom umrl, pa najnovejših Tivoli, in pa Pegice, Say No When You Gotta Say Yes? Ko že mislimo, da je na vrhuncu kariere, se povzpne še malo višje, nehote napiše neuradno srbsko himno Pukni zoro, razproda vsak božični koncert in nas hočeš, nočeš spravi pokonci v plesno ekstazo. Magnifico zase pravi, da je njegovo edino poslanstvo to, da zabava poslušalce. In prepričani smo, da bo torkova zabava tista, ki je še dolgo ne bomo pozabili!

Magnifico nas bo pričakal na plaži Grand Hotela Bernardin v torek, 28. septembra, od 19. ure dalje. Poskrbeli smo za večerjo, dobro glasbo in pijačo, z vremenom pa smo žal še v fazi pogajanj. Če le-ta ne bodo uspešna, zagrabite dežnik in se nam pridružite v razstavišču Monfort.

Polnoč bo z nami pričakal DJ ZEDS, dobro poznan slovenski didžej, ki je na sceni prisoten že dobrega četrt stoletja. Poznamo ga predvsem po njegovih mashupih, v katerih združuje različne žanre, ob prelomu tisočletja pa nas je začel uspešno vabiti na večere Sladice. 

P. S.:
Tudi na NTK se obrestuje biti ob pravem času na pravem mestu! Oziroma – če boste na zabavo enako točni, kot ste točni na delovnem mestu, vas FledgeWorks nagradi! Prvih 500 udeležencev večerne zabave bo ob vhodu prejelo brezplačno pijačo dobrodošlice. Splača se biti točen, se pa tudi splača povezati s FledgeWorks, edino kadrovsko rešitvijo, ki jo potrebuje vaše podjetje. Le-ta vključuje znanje, informacijsko podporo in storitve, ki so potrebne za uspešno transformacijo kadrovske službe v funkcijo z dodano vrednostjo poslovanju.

Pa še nekaj ... Letos pijačo na večernih zabavah plačujemo s kuponi, ki jih boste lahko kupili in plačali na dva načina:

  • Z gotovino ob vstopu na prizorišče večerne zabave. Možnosti kartičnega plačila žal ne bo, zato vas lepo prosimo, da si zagotovite dovolj gotovine, da ne boste žejni! Cena kupona nikakor ne bo visoka, vseeno pa bo bankomat pri recepciji Grand Hotela Bernardin napolnjen, zato ste lahko brez skrbi.
  • Z NTcoini v Geek Boutique-u. Pridobljene NTcoine preprosto zamenjajte za nakup kuponov za pijačo že pred zabavo – Geek Boutique vam bo v ponedeljek in torek na voljo do 18. ure, za kupon za pijačo pa boste odšteli 20 NTcoinov.

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, Instagram, Twitter, YouTube in LinkedIn.