Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

četrtek, 22. september 2022

Zabava vol. II | NT konferenca je »Užitek na replay«

Velika imena predavateljev bo na odru v večernih urah zamenjalo veliko ime slovenske glasbene scene. Po napornem dnevu viharja v možganskih celicah bodo ušesa razbremenila napetost, zato vas vabimo, da se nam pridružite v 'užitku na replay'.

Predstavljamo vam ikono slovenske glasbene scene, ki letos praznuje 30 let delovanja. Zvezda drugega NTK večera so legendarni Big Foot Mama! Ponašajo se z osmimi studijskimi albumi, z razprodanimi največjimi koncertnimi prizorišči v Sloveniji, a so še vedno najbolj pristni v tem, da ostajajo zvesti sami sebi. V bendu jih združujejo surov rokerski zvok, iskrena besedila in odnos do glasbe, ki jo ustvarjajo in čutijo. Kot sami pravijo, ustvarjajo glasbo, ki jo živijo. “Življenje, kot ga piše rock’n’roll.

Na odru se bodo za nas pod imenom Big Foot Mama združila imena: Alen Steržaj - bas kitara, Zoran Čalić - kitara, Grega Skočir - vokal, Jože Habula - bobni in Daniel Gregorič - kitara.

Nočno tišino in mir pa bo odločno zarezal tudi DJ MATTHEW Z, mojster ritmov glasbene scene nočnih klubov. Če ste v življenju bolj neodločne narave ne skrbite, saj smo se namesto vas odločili za TUTTI FRUTTI glasbeno podlago.

Torkov večer 27. septembra je večer za ritme BIG FOOT MAME IN DJ MATTHEW Z-a.

Dobimo se ob 19:30 na plaži Grand hotela Bernardin*.

*V primeru slabega vremena bo zabava na Razstavišču Monfort.

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, Instagram, Twitter, YouTube in LinkedIn.