Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

četrtek, 14. september 2023

Zero Trust brezplačen vodič I NIL

Ničelno zaupanje (Zero Trust) je varnostni model, ki predpostavlja, da uporabniki, naprave in aplikacije v omrežju niso zaupanja vredni, dokler niso avtenticirani in preverjeni.

Veš, kako poskrbeti za večjo varnost na omrežji? Naredite svoje poslovanje bolj varno z arhitekturo ničelnega zaupanja (Zero Trust) tako, da si prenesete vodič podjetja NIL, ki je del skupine Conscia! 


Ničelno zaupanje (Zero Trust) je varnostni model, ki predpostavlja, da uporabniki, naprave in aplikacije v omrežju niso zaupanja vredni, dokler niso avtenticirani in preverjeni, vključuje pa raznolike varnostne tehnologije, kot je več-faktorska avtentikacija in segmentacija omrežja, da lahko zagotovimo dostop do občutljivih podatkov, ne glede na lokacijo in napravo uporabnika. 

  

Svoj vodič lahko dobite tukaj. 


Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, Instagram, Twitter, YouTube in LinkedIn.