Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

nedelja, 25. september 2022

Kako z NTcoini do projektorja za domači kino? | TEKSEL

Vse več gospodinjstev si tudi doma namesto televizorja privošči projektor. Projektorji za domači kino hitro postanejo priljubljene »igrače«, saj nudijo neverjetno izkušnjo gledanja vsebin.

Ko pomislimo na projektorje, je eden od prvih proizvajalcev, ki nam pride na misel, zagotovo Epson. Izbira Epsonovih projektorjev za vse priložnosti je zares pestra in ne dvomimo, da vsak najde pravega zase.

Opremite svoj dom s kinematografsko izkušnjo

Mi se bomo osredotočili na projektor za domači kino polne Full HD ločljivosti (19020 x 1080), ki so mu v podjetju dodelili oznako EH-TW5825. Z njim boste prebili dolge ure ob gledanju filmov, serij in športnih vsebin. Popolnoma nov pogled boste imeli tudi ob igranju iger na velikem platnu.

Epson EH-TW5825 Android TV je domači kino 1080p z vgrajeno funkcijo Android TV, kar ga naredi še bolj uporabnega. Omogoča prosto pretakanje in oddajanje zabavnih vsebin na pametno in prilagodljivo zaslonsko rešitev.

Razvajali vas bodo ostra slika, globoki črni odtenki in gladko gibanje ter odzivna povezljivost. Odlikujeta ga tudi enostavna nastavitev in poravnava slike.

Slika razpona od 76,2 do 762 centimetrov

Ustvarite kinematografsko doživetje s sliko, ki je lahko velika od 30 palcev (76,2 centimetra) do 300 palcev (762 centimetrov). Ob tem zagotavlja svetilnost 2700 lumnov in razmerje kontrasta 60.000:1, kar bo dovolj tudi v svetlih dnevnih sobah. Projekcijska razdalja znaša 2,35 - 3,82 metra.

1,6-kratna povečava ter funkcija vodoravnega trapeznega popravka in pomika objektiva omogočajo širok nabor možnosti postavitve tudi v omejenem prostoru. Namestite ga lahko pod strop ali na mizo.

Dinamičen zvok 10-vatnega zvočnika bo v večini primerov povsem zadoščal. Lahko pa projektor povežete s soudbarom, Bluetooth zvočnikom ali slušalkami s tehnologijo Bluetooth AptX.

Dolgotrajna žarnica

Če vas skrbi, da ima žarnica projektorja rok trajanja. Res je, ima ga, a ta je precej dolg. Pri Epsonu so izračunali, da si lahko z dolgotrajno žarnico 11 let vsak dan ogledate en film. Poleg tega vam Epson za projektor zagotavlja 24-mesečno garancijo v servisnem centru ter 36 mesecev ali 3000 ur garancije na žarnico.

Posebna priložnost: na NT konferenci do projektorja za domači kino

Epson tokrat v sodelovanju z zastopnikom TEKSEL d.o.o. nudi projektor Epson EH-TW5825 v zameno za NTcoine. Kaj je to in kako do njega?

Na letošnji NT konferenci lahko na različne načine zbirate NTcoine. Kako jih zbirate, preverite >>> TUKAJ. Zbrane NTcoine lahko zamenjate za kupone za osvežilno pijačo, za personalizirano NTK majico ali za nahrbtnik.

Zdaj pa nastopi pomembna informacija za osvojitev projektorja >>> ne pozabite na Geek Boutique, kjer z NTcoini lahko preizkusite svojo srečo z igro Spomin, ki vam lahko prinese številne uporabne nagrade – med drugim projektor za domači kino, ki ga v sodelovanju z zastopnikom TEKSEL d.o.o. podarja Epson.

Zbirajte NT Coine in mogoče boste prav vi uživali v filmih, športu in igrah na velikem zaslonu s kakovostnim Epson Android TV™ projektorjem za domači kino.

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, Instagram, Twitter, YouTube in LinkedIn.