Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

nedelja, 25. september 2022

Bombončki kotička Geek Boutique | NTcoin + NTcoin = igra Spomin

Kar je bila vrečka presenečenja za najmlajše, to je Geek Boutique za NTK udeležence, oziroma, za navdušence nad pravimi geek gadgetsi.

NTcoin + NTcoin = igra Spomin

Edina sprejemljiva valuta, ki jo v butiku lahko unovčite, je seveda uradna valuta NT konference, NTcoin. Kako jih zbrati čim več in kako unovčiti, preverite tukaj.

Če niste za igre na srečo …

Lahko NTcine zamenjate za kupončke za pijačo, personalizirano NT majico ali nahrbtnik lanskoletne, 26. NT konference.

Če je sreča na vaši strani …

Vam toplo priporočamo, da NTcoine vložite v igro Spomin in si na ta način pridobite eno od številnih lepih nagrad, ki so jih prispevali dolgoletni zvesti NT partnerji. 

Geek Boutique menjalni tečaj:

  • aktiviraj 30 NTcoinov in izberi kupon za osvežilno pijačo na večerni zabavi,
  • aktiviraj 75 NTcoinov in preizkusi svojo srečo v igri Spomin, ter si pridobi uporabne nagrade,
  • aktiviraj 250 NTcoinov in izberi NT majico,
  • aktiviraj 300 NTcoinov in izberi nahrbtnik 26. NT konference, NTK21.

Več kot 150 privlačnih  nagrad že čaka na vas! 

NT konferenca ima tesne stike z zvestimi NTK partnerji, ki so tudi tokrat prispevali praktične in izjemno privlačne nagrade. 

Kaj vse si lahko prislužite z malo sreče? 

Delavnico Power akademije 1 je prispevalo podjetje B2, Deco mini grafično tablico podjetje Inovatio, nahrbtnik in Microsoft 365 Personal za office pa podjetje Microsoft

Podjetje Port, ki vas vsako leto opremi z vašimi najljubšimi spremljevalci za raziskovanje sveta, NTK nahrbtniki, je Geek Boutique opremilo s pisalom Stylus, adapterjem World travel, polnilcem in stenskim polnilcem, Notebook stojalom in USB Splitterjem. Uporabno nagrado, brezžični polnilec, je prispevalo podjetje NIL. 

Da po zaključku NT konference ne boste hrepeneli po dobri zabavi in da boste imeli s čim nazdraviti, sta poskrbeli podjetji Pernod Ricard in Red Bull

Podjetje Teksel je poskrbelo, da vas bodo zasrbeli prsti in prebudili vašo hazardersko dušo 

Strokovnjaki za avdio, video in ostalo multimedijsko opremo iz podjetja Teksel so poskrbeli, da boste z njihovimi nagradami domov odšli z nasmehom do ušes! Poleg adapterja Portsaver so prispevali tudi domači kino projektor EPSON in pametni LED televizor 4K UHD Philips 65PUS7506/12, diagonale 65 palcev.

In to še ni vse! 

Za uporabne in praktične nagrade, ki so nepogrešljive na vsakem delovnem mestu in v vsaki pisarni so poskrbeli v podjetju Inovatio, Microsoft, Lenovo, Telekom, NIL in Samsung

Nagrade torej že čakajo, zato vas vabimo, da se aktivno aktivirate in nato svobodno izbirate. Izbira je, seveda, vaša! 

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, Instagram, Twitter, YouTube in LinkedIn.