Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

petek, 11. junij 2021

Čas je, da se ponovno srečamo v živo – na NT konferenci 2021!

V preteklem letu smo se na NT konferenci družili virtualno, zdaj pa je čas, da se ponovno srečamo v živo – in trdno smo prepričani, da si bomo med 27. in 29. septembrom 2021 na 26. NT konferenci v Grand Hotelu Bernardin v Portorožu ponovno segli v roke.

Poleg tega, da pripravljamo vrhunsko strokovno vsebino, bo največji slovenski tehnološko-poslovni dogodek ponovno postregel z vsem, kar smo tako zelo pogrešali – z učinkovitim povezovanjem, mreženjem in druženjem. Ker vemo, da NT konferenco nestrpno pričakujete, vas vabimo, da preverite, kakšne kotizacije smo vam pripravili, ter se na dogodek prijavite, še preden odvihrate na dopust – tudi tokrat vas razveseljujemo z Early bird cenami, ki veljajo do 15. julija. Early Bird cene so pripravili tudi v Grand Hotelu Bernardin, zato vas vabimo, da si hkrati s prijavo zagotovite tudi nastanitev.

Letošnja NT konferenca bo zagotovo drugačna – kljub temu da v jesen zremo z optimizmom, bo število udeležencev najverjetneje omejeno. Točnega števila v tem trenutku še ne moremo napovedati, lahko pa vam zagotovimo, da bo dogodek še toliko ekskluziven in poseben ter da ga bomo organizirali v skladu z vsemi potrebnimi zdravstvenimi ukrepi – za varno udeležbo vseh sodelujočih.

Izognite se jesenski negotovosti in razmišljanju o tem, ali bo na dogodku dovolj prostora tudi za vas, ter si svoje mesto na 26. NTK zagotovite čim prej! Več podrobnosti in pomembnih informacij o udeležbi poiščite tukaj.

Če se še niste, se nam pridružite tudi na naših družbenih kanalih, sicer pa si označite datum v svojem koledarju in začnite razmišljati o tem, koga boste povabili s seboj na 26. NT konferenco!

Mi se že veselimo ponovnega srečanja – pa vi, boste z nami?

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, Instagram, Twitter, YouTube in LinkedIn.