Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

petek, 16. september 2022

NTK tehnologija | Napad vs. obramba – Pihler vs. Gabor

Predavanje Red vs. Blue – Cloud Edition pravzaprav mora biti na vaši prioritetni lestvici nabora predavanj, ki se jih boste udeležili.

Milan Gabor in Miha Pihler sta stara znanca NT konference in vrhunska strokovnjaka, s katerima boste pod drobnogled vzeli uporabo Microsoft oblačne storitve, kot je Windows Defender, Microsoft Sentinel in druge storitve za večjo varnost on-premises in oblačnega okolja.

Na predavanju bosta predstavila možnosti zaščite pred najnovejšimi in vedno bolj pogostimi napadi, kjer hekerji ukradejo prijavno sejo in jo nato zlorabljajo za dostope do uporabniških poštnih predalov. Napadi namreč delujejo tudi v okoljih, kjer je implementirano in zahtevano večstopenjsko preverjanje identitete (MFA).

Predavanje bosta obogatila z demonstracijo pogostih napadov na odjemalce in na primeru pokazala, kako so ti napadi zaznani s strani Defender-ja in drugimi varnostnimi rešitvami Microsoft. Zagotovo najpomembnejši del predavanj pa bo nazorna razlaga, kako si lahko z omenjenimi orodji pomagamo pri zaznavanju in obrambi pred napadi.

Več o samem predavanju preverite tukaj.

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, Instagram, Twitter, YouTube in LinkedIn.