Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

sreda, 21. september 2022

V sklopu NT konference je partner NT Poslovnega dne Center poslovne odličnosti Ekonomske fakultete

Povezujemo se, da smo lahko še NTK boljši! Ponosno predstavljamo novega partnerja NT Poslovnega dne, Center poslovne odličnosti Ekonomske fakultete.

Besedo “trajnost” vse pogosteje uporabljamo, vprašanje pa je, če jo tudi živimo. Trajnostnega razmišljanja in poslovanja ni mogoče ukazati, lahko pa se o trajnosti poučimo in s pravimi koraki podpremo celostno preobrazbo podjetja in poslovanja k trajnostni uspešnosti.

Center poslovne odličnosti Ekonomske fakultete (CPOEF) se bo na NT konferenci predstavil na NT Poslovnem dnevu z delavnico Digitalizacija in zeleni prehod, ki jo vodila Adriana Rejc Buhovac ter predavanjem na Poslovnem odru Iz krize v trajnostno rast z Jožetom P. Damijanom.

S CPOEF na NT poslovnem dnevu, do novih poslovnih priložnosti 

Na CPOEF nudijo odlično poslovno izobraževalno okolje s poudarkom na trajnosti, vodenju, digitalizaciji in moči uporabe umetne inteligence v poslovanju. Že dobro desetletje v njihovih programih združujejo akademsko in raziskovalno znanje ter prepoznavne strokovnjake iz poslovne prakse, pri tem pa nenehno sledijo trendom, spremembam in napovedim dinamičnega poslovnega in gospodarskega okolja.

Na NT Poslovnem dnevu bodo poudarili, da je pot vključevanja trajnosti v poslovanje konkurenčna prednost in kazalnik uspešnosti podjetja. Na delavnici Digitalizacija in zeleni prehod boste na konkretnih primerih razvijali logične modele in kazalnike za poročanje o trajnostnih učinkih. Z Adriano Rejc Buhovac, izkušeno strokovnjakinjo za razvijanje in uresničevanje trajnostnih strategij poslovanja, boste povezali moč uporabe digitalizacije s trajnostno uspešnostjo podjetja.

Tehnologije, ki bodo krojile prihodnost vašega podjetja

Danes se svet pospešeno spreminja in neprestano napreduje na vseh področjih. Za podjetja, organizacije in posledično za managerje in vodje umetna inteligenca (AI) ni več zgolj trend, ampak nuja in konkurenčna prednost. Uporaba AI spada med prvih pet tehnoloških in inovacijskih trendov z najvišjo naložbeno vrednostjo tudi po obširni raziskavi “Technology Trends Outlook 2022” svetovalne hiše McKinsey & Company. Na CPOEF so v sodelovanju z Institutom “Jožef Stefan” (IJS), International Research Centre On Artificial Intelligence (IRCAI) in Google.org razvili intenzivno AI akademijo, ki vas bo opremila z veščinami, potrebnimi za vodenje procesa uvajanja AI v vašem podjetju.

NT konferenca je s partnerji zagotovo priložnost, da podjetje ali organizacija poišče načine, kako se odzvati na hitro spreminjajoče se poslovno okolje.

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, Instagram, Twitter, YouTube in LinkedIn.