Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

nedelja, 26. september 2021

#NTK21 je tik pred vrati | Koristni napotki za udeležence

Pa saj ni res, pa je! Iskreno – še mi se moramo uščipniti, da se zavedamo, da je vse resnično. Težko verjamemo, da po dolgem premoru pišemo tole sporočilo, ki je namenjeno vam, dragi udeleženci letošnje NT konference. Naša ekipa vas že pričakuje v Grand Hotelu Bernardin, da pripravi vse za ponedeljkovo odprtje vrat v svet tehnologije in poslovanja.

Kaj pa vi? Ste pripravljeni, da si končno spet zazremo iz oči v oči? Da svojim možganom namenite en dober vsebinski tretma, ki vključuje tudi božanski razgled na morje, in noro večerno dogajanje. Mi smo. Vi boste pa po tem, ko preberete to sporočilo.

Da bodo vrste krajše in da boste čim prej dobili vse, po kar boste prišli, vam pošiljamo skupek koristnih napotkov, za katere stavimo, da jih boste potrebovali. 

1. PCT POGOJ

Nič novega, a žal je to prvi in glavni pogoj za udeležbo na kateremkoli dogodku. Še preden vstopite v avlo Grand Hotela Bernardin in prevzamete kotizacijo, bodo člani naše ekipe preverjali veljavnost vašega PCT pogoja. 

Pogoj PCT je izpolnjen, če razpolagate z enim od spodnjih dokazil:

  • Prebolevnost bolezni covid-19, ki jo izkazujete z dokazilom o pozitivnem rezultatu testa PCR, ki je starejši od 10 dni in ni starejši od 180 dni;
  • Cepljenost zoper covid-19, ki jo izkazujete s potrdilom o cepljenju, ki je lahko izpolnjena pripravljena kartica proizvajalca ali cepilnega mesta, vpis v Knjižico o cepljenju ali izdano potrdilo o opravljenem cepljenju;
  • Potrdilo o negativnem testu na prisotnost virusa SARS-CoV-2. Negativen rezultat hitrega antigenskega testiranja (HAG) ne sme biti starejši od 48 ur, rezultat testa PCR pa ne sme biti starejši od 72 ur.

Hitro testiranje bo mogoče tudi na kraju dogodka, njegova cena pa bo 15 EUR. Plačilo bo možno z gotovino ali kartico.

  • V ponedeljek in torek bo testiranje možno med 7.30 in 17.00.
  • V sredo bo testiranje možno med 7.30 in 11.00.

2. ​​REGISTRACIJA

Da boste lahko nemoteno dostopali do konferenčnega in obkonferenčnega dogajanja, vas najprej prosimo, da v svoj NTK uporabniški profil naložite osebno fotografijo – če je seveda še niste. Ob prihodu v Portorož nato prevzamete svojo identifikacijo kartico. Čakala vas bo na glavnem NTK registracijskem pultu ob recepciji Grand Hotela Bernardin, za prevzem pa boste nujno potrebovali osebni dokument.

  • V ponedeljek in torek bo registracija na voljo med 8.00 in 18.00.
  • V sredo bo registracija možna od 8.00 do 15.00.

3. KONFERENČNI MATERIALI

Tudi letos boste z NT konference odnesli lepe spomine. Nahrbtnik boste na izdajnem pultu lahko prevzeli v ponedeljek med 7.45 in 18.00 ali v torek med 7.15 in 18.00. Svojo NTK majico pa si boste lahko v Geek Boutique kotičku v 12. nadstropju v zameno za NTcoine natisnili kar sami vse do konca konference. Pozor! Po navadi je v sredo največ gneče, zato poskusite NTcoine zapraviti prej. Veselo zapravljanje z virtualno konferenčno valuto vam želimo.

4. NADZOR PRISTOPA

Za nemoten dostop do konferenčnega in obkonferenčega dogajanja imejte vedno pri sebi identifikacijsko kartico. Na dogodku bomo izvajali nadzor pristopa, kar pomeni, da brez identifikacijske kartice ne boste mogli dostopati do predavanj in drugega dogajanja. Aktivnost ne bo moteča, izvajali pa jo bomo z namenom zagotavljanja kakovostne izkušnje na letošnji NT konferenci.

5. PARKIRANJE

Tako kot v preteklosti, bo tudi letošnje leto v bližini GH Bernardin zagotovljenih kar nekaj prostih parkirnih mest. Kljub temu svetujemo dovolj zgoden odhod od doma, saj se registracijski pult odpre že ob 8. uri. Za dobro jutro pa vas bomo pričakali tudi z dišečo Barcaffè kavico. Naredite si prijetno jutro, brez stresa in slabe volje. Le pogled na morje. V primeru, da imate nočitev rezervirano v drugem kompleksu, priporočamo, da svoje vozilo parkirate v sklopu vašega bivalnega kompleksa. 

6. URNIK

Poglejte si urnik in izberite predavanja, ki bi jih radi obiskali. Tako boste imeli na dogodku dovolj časa za vse konferenčne in obkonferenčne aktivnosti, ki jih ne bo malo.

7. SLEDITE DOGAJANJU NA INSTAGRAMU 

Letos bomo dogajanje v živo spremljali na našem Instagram kanalu @NT_Konferenca, zato vas vabimo, da se vključite v dogajanje in postanete soustvarjalec letošnje NTK zgodbe. Pa ne pozabite označiti #NTK21. 

8. NTcoini

Na NT konferenci lahko tudi obogatite. S sodelovanjem v različnih konferenčnih aktivnostih boste namreč zbirali virtualno valuto NTcoin, ki jo boste nato v kotičku Geek Boutique lahko unovčili za privlačne nagrade. Kako do NTcoinov, si preberite tukaj, kakšne nagrade vas čakajo, pa boste kmalu lahko videli v živo. 

9. DRUŽENJE in ZABAVA 

Na NT konferenci bo poskrbljeno tudi za kakovostno druženje. Prvi konferenčni dan bomo najprej poklepetali ob pivu na tradicionalnem Peer2Pir na plaži Grand Hotela Bernardin. Zvečer pa se dobimo na večerji in prvi večerni zabavi, kjer bodo za zibajoče ritme poskrbeli DJ Maj, saksofonist Bojan Zupančič in kitarist Leon Žunec. Torkov Peer2Pir se bo odvijal pred vhodom GH Bernardin. Ob 19.00 pa je čas za vrhunec NT konference. Na velikem odru na bernardinski plaži bomo namreč pozdravili legendo slovenske glasbe Magnifica. Tega res ne smete zamuditi. 

POMEMBNO! Letos pijačo na večernih zabavah plačujemo s kuponi, ki jih boste lahko kupili in plačali na dva načina:

  • Z gotovino ob vstopu na prizorišče večerne zabave. Možnosti kartičnega plačila žal ne bo, zato vas lepo prosimo, da si zagotovite dovolj gotovine, da ne boste žejni! Cena kupona nikakor ne bo visoka, vseeno pa bo bankomat pri recepciji Grand Hotela Bernardin napolnjen, zato ste lahko brez skrbi.
  • Z NTcoini v Geek Boutique-u. Pridobljene NTcoine preprosto zamenjajte za nakup kuponov za pijačo že pred zabavo – Geek Boutique vam bo v ponedeljek in torek na voljo do 18. ure, za kupon za pijačo pa boste odšteli 20 NTcoinov.

10. MREŽENJE

NT konferenca se vsako leto znova izkaže kot odlična platforma za mreženje, izmenjavo mnenj in znanj ter kovanje novih poslovnih vezi. Zato ne pozabite na svoje poslovne vizitke in na elan za spoznavanje novih ljudi. 

11. NTERSAFE ANTIVIRUSNI PROGRAM 

Kot ste verjetno že opazili, smo za namen varovanja našega in globalnega zdravja ustvarili ekstremno močan in učinkovit antivirusni program. A pazite – program deluje pravilno le, če z njim živimo v sožitju. Kar pomeni po principu daš – dam. Mi upoštevamo njegove zapovedi, on pa preprečuje vdor virusnih nepridipravov v NTK sistem. Navodila za uporabo najdete tukaj.   

Za vse informacije in vprašanja smo vam na voljo tudi na elektronskem naslovu info@ntk.si in telefonski številki 059 931 164.

Mi že komaj čakamo, da se vidimo! Pa ne pozabite sončne kreme in kopalk za jutranji skok v morje. :) 

Vaša NTK ekipa

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, Instagram, Twitter, YouTube in LinkedIn.