Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

sobota, 24. september 2022

NTK sistemske nastavitve | Uporabni nasveti in modra navodila

Medtem ko vi že izbirate izvoz zadnjega krožišča za v Portorož, vas mi že NTK nestrpno pričakujemo. Naša ekipa je v polnih pripravah v Grand hotelu Bernardin, da bo za ponedeljkovo odprtje NTK vrat v svet tehnologije in poslovanja vse na red.

Da ne boste po nepotrebnem porabljali časa v vrstah in da premostimo formalnosti, vam pošiljamo nekaj koristnih napotkov, ki bodo poskrbeli za lahkoten skok v svet 27. NT konference.

1. ​​REGISTRACIJA

Najpomembnejša je seveda registracija, saj vam ta odpira vrata do konferenčnega in obkonferenčnega dogajanja. Zato prijazno prosimo, da v svoj NTK uporabniški profil naložite osebno fotografijo – če je seveda še niste. Ob prihodu v Grand hotel Bernardin prevzamete svojo identifikacijo kartico na NTK registracijskem pultu, nasproti hotelske recepcije. Za prevzem potrebujete osebni dokument.

Odpiralni čas registracijskega pulta:

  • ponedeljek in torek med 8.00 in 18.00, 
  • sreda od 8.00 do 15.00.

2. KONFERENČNI MATERIALI – NTK NAHRBTNIK ZA VSE

Tudi letos ne boste ostali praznih rok! Kot se za tradicijo spodobi, boste svoj NTK nahrbtnik lahko prevzeli na izdajnem pultu v ponedeljek med 7.45 in 18.00 ali v torek med 7.15 in 18.00, v sredo pa ga lahko prevzamete na registracijskem pultu.

Tudi kotiček Geek Boutique čaka na vas, z najboljšim izborom motivov NTK majic, ki si jo boste lahko v zameno za NTcoine izbrali čisto sami, vse do konca konference. Hkrati se lahko preizkusite v igri Spomin in domov odnesete lepe in praktične nagrade. Zatorej ne čakajte do srede, saj je takrat največja gneča in svoje NTcoine unovčite že prej. Želimo vam uspešno NTcoin-o-manijo.

3. NADZOR PRISTOPA

Do konferenčnih in obkonferenčnih aktivnosti lahko dostopajo le registrirani uporabniki z identifikacijsko kartico, zato svetujemo, da jo imate ves čas pri sebi, na vidnem mestu. Na dogodku je pristop do aktivnosti nadzorovan, kar pomeni, da brez identifikacijske kartice ne boste mogli dostopati do predavanj in drugega dogajanja. Aktivnost ne bo moteča, izvaja pa se z namenom zagotavljanja kakovostne izkušnje na NT konferenci.

4. PARKIRANJE

Tudi letos je v bližini GH Bernardin zagotovljenih kar nekaj prostih parkirnih mest. Pa vendar vam, v izogib gneči in nervozi za volanom, svetujemo, da se od doma odpravite dovolj zgodaj, saj registracijski pult čaka na vas že od 8. ure dalje. Ker se po jutru dan pozna, bomo dan začeli z dišečo in aromatično Barcaffè kavico, brez katere zjutraj pač ne gre! Postregli nam jo bodo pred vhodom v dvorano Europa.

V primeru, da imate nočitev rezervirano v drugem kompleksu, priporočamo, da svoje vozilo parkirate v sklopu svojega bivalnega kompleksa.

5. URNIK

Urnik 27. NT konference je napolnjen z aktualnimi in zanimivimi tematikami ter vrhunskimi predavatelji. Če ga še niste, predlagamo, da ga pregledate in si izberete predavanja, ki bi jih radi obiskali. Tako boste imeli na dogodku dovolj časa za vse konferenčne in obkonferenčne aktivnosti, ki jih ne bo malo.

6. SLEDITE DOGAJANJU NA NTK SOCIALNIH OMREŽJIH

Sledite nam v živo in nas spremljajte na naših NTK socialnih omrežjih. Družimo se tudi v virtualnem svetu, na Twitter, Facebook, LinkedIN in Instagram profilih. Del NTK zgodbe ste tudi vi, zato vas vabimo, da se vključite v dogajanje in soustvarjate letošnjo NTK izkušnjo. Svoje vsebine označite s ključnikom #ntk22

7. NTcoin – AKTIVIRAJ & IZBIRAJ

Obogatite z NTcoini! Z aktivnim sodelovanjem v različnih konferenčnih aktivnostih boste namreč zbirali virtualno valuto NTcoin, ki jo boste lahko nato v kotičku Geek Boutique unovčili za privlačne nagrade. Kako do NTcoinov, si preberite tukaj, kakšne nagrade čakajo na vas, pa  izveste prav kmalu, v živo!

8. DRUŽENJE in VEČERNI ZABAVI

Poleg najboljših predavanj vam NTK nudi tudi vrhunsko sprostitev. Ob pivu se družimo v ponedeljek in torek ob 17.30 uri na tradicionalnem Peer2Pir dogodku. Zvečer se snidemo na Razstavišču Monfort, kjer nam bo na prvi večerni zabavi postregel DJ Zeds z bandom in pravo poslastico Sladico20 v živo. V torek se snidemo ob istem času, na istem mestu, z namenom užitkov na replay v družbi legendarnega banda Big Foot Mama

POMEMBNO! Pijačo na večernih zabavah plačujemo s kuponi, ki jih lahko kupite in plačate na dva načina:

  • Z gotovino ob vstopu na prizorišče večerne zabave. Možnosti kartičnega plačila žal ne bo, zato vas lepo prosimo, da si zagotovite dovolj gotovine, da ne boste žejni! Cena kupona nikakor ne bo visoka, vseeno pa bo bankomat pri recepciji Grand hotela Bernardin napolnjen, zato ste lahko brez skrbi.
  • Z NTcoini v Geek Boutique-u. Pridobljene NTcoine preprosto zamenjajte za nakup kuponov za pijačo že pred zabavo – Geek Boutique vam bo v ponedeljek in torek na voljo do 18. ure, za kupon za pijačo pa boste odšteli 30 NTcoinov.

9. MREŽENJE

NT konferenca je tudi sinonim za mreženje, izmenjavo mnenj in znanja ter začetek novih poslovnih vezi. Zato ne pozabite na svoje poslovne vizitke in na dobro razpoloženje za spoznavanje novih ljudi.

10. NTERSAFE ANTIVIRUSNI PROGRAM

Ne pozabite si naložiti najpomembnejšega antivirusnega programa, NTersafe. Tako bomo drug drugemu omogočili prijetno NT konferenco v antivirusnem območju. Ne podcenjujmo učinkovitosti namestitve programa in bodimo vsi za enega in eden za vse za NTersafe. Navodila, kako si naložiti program, najdete tukaj.

11. ZA VSE, NA KAR SMO POZABILI ... 

Smo vam na voljo na e-naslovu info@ntk.si in na informacijskem pultu, med NT konferenco. 

Mi vas že komaj čakamo!

Vaša NTK ekipa

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, Instagram, Twitter, YouTube in LinkedIn.