Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

NTK Blog

četrtek, 13. oktober 2022

Varnostni test kot steber kibernetske varnosti | Carbonsec

Ste vedeli, da heker v povprečju potrebuje le deset ur, da v vašem sistemu izrabi ranljivost, torej pridobi dostop? Če je pri svojem delu dovolj taktičen in prikrit, bo v 24 urah pridobil podatke, ki jih lahko prodaja na črnem trgu ali vas zanje izsiljuje. Zaradi takšnih aktivnosti sredstva organizacij po vsem svetu polnijo mošnjičke hekerskih korporacij. Toda varnostni test lahko trend obrne v drugo smer.

Preberi več

sreda, 28. september 2022

Mladinska knjiga PLUS za nove generacije strank: Dobre vsebine na klik | Mladinska knjiga

Kakovostne, koristne in zabavne vsebine, zbrane na enem mestu, dostopne kadarkoli in kjerkoli. Na klik. V slovenskem jeziku. To je kratek opis storitve, ki jo Mladinska knjiga namenja novim generacijam strank. Te berejo več, kot se je bralo doslej, a veliko manj leposlovja, predvsem pa manj v knjižni obliki. Vsebine, ki jih zanimajo, iščejo pri globalnih ponudnikih.

Preberi več

sreda, 28. september 2022

Z večfaktorsko avtentikacijo in Secure Score nad kibernetske grožnje | SoftwareOne

Grožnje kibernetske varnosti skozi čas postajajo vse bolj izpopolnjene, k čemur je še dodatno prispevala pandemija covida-19. Kibernetski kriminalci se še vedno v največji meri osredotočajo na organizacije in podjetja, v katerih zaposleni delajo na daljavo oz. imajo vzpostavljen hibriden način dela. Zaradi vse bolj izpopolnjenih in hitro razvijajočih se tehnik kibernetskih groženj je toliko bolj pomembno hitro prilagajanje varnostnega okolja organizacij in podjetij, kar pa ob takšnem tempu ni vedno možno.

Preberi več

nedelja, 25. september 2022

The Evolution of Channels for a Personalized CX | Infobip

Technology and telecommunications are constantly evolving. In the last decades, the rise of the Internet and mobile devices has changed customer expectations dramatically, forcing businesses to communicate across several channels and tailored the communication to individual consumers.

Preberi več

nedelja, 25. september 2022

Kaj morate vedeti o varstvu podatkov | Spinnaker

Glede na to, da se podatki vsaki dve leti podvojijo, je bolj kot kdaj koli prej pomembno imeti preprosta in integrirana orodja za razumevanje in upravljanje s tveganji za podatke organizacije. Ker vse več ljudi dela od doma, uporabniki sodelujejo in shranjujejo podatke na različnih lokacijah. Te posvetne usmeritve ponujajo nove priložnosti opravljanja dela, hkrati pa organizacije izpostavljajo novim in razširjenim tveganjem za podatke: povečani izpostavljenosti podatkov kršitvam in stroškom, povezanim s hitrim iskanjem ustreznih podatkov, ter izpolnjevanje zahtev glede skladnosti s predpisi. Te usmeritve in izzivi poudarjajo potrebo po celoviti rešitvi za zaščito podatkov, ki lahko uravnoteži tveganje in produktivnost v več oblakih in sistemih.

Preberi več

petek, 23. september 2022

A collaboration for success | EPOS in IGEL

EPOS Connect is integrated into IGEL OS and once enabled via Universal Management Suite (UMS), a management solution that controls and manages from just a few up to 300,000 IGEL-powered endpoints, IT managers can then download EPOS Manager and manage audio devices via EPOS Manager’s intuitive UI.

Preberi več

petek, 23. september 2022

EPOS devices | EPOS

High level – why are EPOS devices fitting perfectly in an IGEL environment? EPOS Connect is uniquely integrated into IGEL OS and is enabled via the IGEL Universal Management Suite (UMS).

Preberi več

petek, 23. september 2022

Korporativna kibernetska varnost | B2 IT

Tehnično ste za zaščito svoje organizacije poskrbeli, kaj pa vaši zaposleni? Kako bodo reagirali na sofisticiran phishing napad ali socialni inženiring? Usposobite jih s pomočjo celostnega B2 IT programa, da bodo znali prepoznati aktualne kibernetske napade in jih pravočasno sporočiti v vašo IT službo, da preprečite najhujše.

Preberi več