Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

NTK Blog

ponedeljek, 25. marec 2019

Barbara Domicelj | Umetna inteligenca: strah je votel, okrog ga pa nič ni?

Najbrž za nikogar, ki vsaj malo pobliže spremlja svet sodobnih tehnologij, ne bo presenečenje, če povem, da smo v Microsoftu navdušeni nad priložnostmi, ki jih prinaša hiter razvoj umetne inteligence. Če obiščete naše spletne strani, naše dogodke … povsod jo postavljamo v središče ter intenzivno spodbujamo svoje stranke in partnerje, da se z njo pobližje spoznajo. Isto velja tudi za naše medijske nastope, saj je Microsoft danes nepogrešljiv sogovornik, ko se razpravlja o priložnostih, izzivih in pasteh umetne inteligence.

Preberi več

sreda, 06. marec 2019

Petra Wagner | Razočarani prodajniki in nezadovoljni marketinški strokovnjaki v digitalnem svetu

Avtomatizacija, velike količine podatkov z ustrezno uporabo analitike in nova znanja so ključni trije elementi za uspešno preoblikovanje prodaje in marketinga, ki naj podpirata organizacijo, ki postavlja kupca na prvo mesto (t. i. ''customer-first organizacija). Če kateri od teh treh elementov manjka ali ni izpopolnjen, je nekdo razočaran. In če pogledate okoli sebe, boste videli veliko skeptikov, nekaj razočaranih zaposlenih, peščico navdušencev in veliko vsesplošne frustriranosti, saj je disrupcija marketinško-prodajnega procesa na pohodu in še zdaleč ni pod nadzorom.

Preberi več

ponedeljek, 14. maj 2018

Tom PIT | Centralizirana informacijska infrastruktura

Poslovna okolja morajo, da bi zagotavljala stabilno učinkovitost, poslovne procese digitalizirati. Z digitalizacijo in kasneje digitalno transformacijo podjetja, predvsem v fazi tranzicije, dosegajo navidezno solidne rezultate, saj se digitalizacija oziroma modernizacija osnovnih in medorganizacijsko ponovljivih procesov odvija relativno hitro in vpeljevanje novih in novih vsebin se zdi enostavno.

Preberi več