Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

NTK Blog

sreda, 08. september 2021

Kako hitro postavite zanesljiv hibridni oblak? | Lenovo

Kombinacija rešitev Lenovo Hybrid Cloud in Microsoft Azure bo poskrbela za miren spanec, saj boste do svojih podatkov, ne glede na to, kjer jih hranite, vedno lahko dostopali. A to je le ena izmed prednosti tega prepričljivega hibridnega okolja.

Preberi več

sreda, 01. september 2021

Prihodnost vidimo v trajnostni mobilnosti | Petrol d.d.

Načini mobilnosti se s časom spreminjajo. Cestni promet v trenutni obliki prispeva skoraj polovico vseh emisij toplogrednih plinov, zato potrebuje občutne spremembe. V Petrolu se tega dobro zavedajo, zato se strateško usmerjajo k razvoju novih trajnostnih modelov mobilnosti.

Preberi več

torek, 24. avgust 2021

Digitalna transformacija in avtomatizacija procesov | Aleš Leskošek, izvršni direktor Comtrade System Integration Slovenija

Zakaj ne bi monotonih in ponavljajočih nalog raje prepustili programskemu robotu ter se osredotočili na pomembnejša in odločilna opravila? Prisluhnite predavanjem Comtrade na NT konferenci, kjer bodo predstavili Microsoftove rešitve za robotsko avtomatizacijo procesov (RPA) ter preberite spodnji zapis Aleša Leskoška, izvršnega direktorja Comtrade System Integration Slovenija.

Preberi več

torek, 10. avgust 2021

Trendi kibernetske varnosti v srednji in vzhodni Evropi | Softline d.o.o.

Globalni dogodki v letu 2020 so povzročili edinstvene spremembe v poslovnem svetu, kar je mnoge organizacije prisililo k pospešeni digitalni transformaciji. Podjetja so morala svoje poslovanje z rekordno hitrostjo preusmeriti na delo na daljavo ali hibridno delo, zaradi česar so zaposleni začeli delati od doma. Kaj pa njihova varnost?

Preberi več

torek, 10. avgust 2021

Modernizirajte se ali umrite | mag. Marko Škufca, direktor oddelka poslovnih rešitev v ADD

Vas zanima, s katerimi izzivi se odločajo podjetja v tem trenutku? Ste že razmišljali o tem, kako modernizirati vaše podjetje ter kje in na kakšen način začeti z modernizacijo? Če se zavedate, da je rast količine podatkov v zadnjih 10 letih narasla za 40x in da se pričakuje še bolj divja, eksponentna rast podatkov, potem se zavedate, da tehnologije in rešitve, ki ste jih implementirali pred 5 ali celo 10 leti, niso več ustrezne za obvladovanje poslovanja in borbo v visoko konkurenčnem okolju. V ADD imajo dolgoletne izkušnje in razumejo bolečine njihovih strank in izzive v skupnem sodelovanju uspešno premagujejo. V blogu preberite, zakaj je zadnji čas za modernizacijo ZDAJ!

Preberi več

petek, 03. julij 2020

Povzetki predavanj NT Remote | Načrtovanje virov podjetja (ERP) | Od ERP do i-ERP - kaj ponujajo moderne ERP rešitve in kje je njihova dodana vrednost

Prek izmenjave različnih pogledov udeležencev ter prikaza več kratkih demonstracij so govorci predstavili, kako lahko koncept ERP rešitve v oblaku organizacijam pomaga pri trenutnih procesih. Skozi različne perspektive (uporabnika, implementacijskega partnerja in proizvajalca) so predstavili dgovore na vprašanja, kot so kaj je moderen ERP, kakšne so razlike pri pristopu k implementaciji, kakšna so pričakovanja uporabnikov, kako v ERP rešitve vključujemo inovativne IT tehnologije ter katera je ključna dodana vrednost modernih ERP rešitev v primerjavi s tradicionalnimi.

Preberi več

torek, 23. junij 2020

Povzetki predavanj NT Remote | Proizvodnja | Pospešena transformacija proizvodnih in predelovalnih podjetij

Nove razmere so spodbudile velik pospešek digitalizacije procesov v podjetjih. Veliko proizvodnih podjetij se je ob tem soočilo z velikim upadom povpraševanja, z nezanesljivostjo nabavnih verig materialov in komponent ter s težnjo po spremembi proizvodnega miksa praktično »čez-noč«. Kako so se proizvodna podjetja prilagodila, kaj so začela početi drugače in kako vidijo svoj posel vnaprej?

Preberi več