Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

NTK Blog

ponedeljek, 14. maj 2018

Tom PIT | Centralizirana informacijska infrastruktura

Poslovna okolja morajo, da bi zagotavljala stabilno učinkovitost, poslovne procese digitalizirati. Z digitalizacijo in kasneje digitalno transformacijo podjetja, predvsem v fazi tranzicije, dosegajo navidezno solidne rezultate, saj se digitalizacija oziroma modernizacija osnovnih in medorganizacijsko ponovljivih procesov odvija relativno hitro in vpeljevanje novih in novih vsebin se zdi enostavno.

Preberi več

četrtek, 05. april 2018

PRO.svetovanje ǀ Vse svetovalne in izobraževalne storitve na enem mestu

Nove tehnologije, nove rešitve in storitve, novi poslovni modeli in oblike organizacij, kompleksnost in prepletenost različnih tehnoloških okolij – vse to v današnjem času prinaša nove izzive tako naročnikom, kot tudi ponudnikom storitev. Ustvarjanje obojestranskih vrednosti in koristi zahteva celovit in usklajen pristop.

Preberi več

petek, 12. maj 2017

TIPS & TRICKS: ste pripravljeni na 22. NT konferenco?

Predavatelji in ekipa NT konference so že v nizkem štartu in čas je, da se na pestro konferenčno dogajanje pripravite tudi vi. Da bo prihod v Portorož brez stresa in boste osredotočeni le na nabiranje novega znanja in mreženje, smo za vas zbrali nekaj koristnih napotkov:

Preberi več

torek, 09. maj 2017

COMPAREX | Revizije programske opreme so postale stalnica

Z naraščajočimi naložbami in vedno več rešitvami v poslovanju se pojavlja čedalje več izzivov, povezanih z upravljanjem programske opreme. Situacija je še bolj kompleksna zaradi trendov, kot so virtualizacija, programska oprema v oblaku in čedalje več mobilnih naprav.

Preberi več